Germag

4.50 / 5 4 opinii
+40 21 212 4056

Bucureşti, Iuliu Maniu 67

Site-ul
Dacă ai fost la Germag în Bucureşti, scrie o recomandare, votează sau postează o poză făcută de tine pentru a-i ajuta pe ceilalți useri care caută locuri din Magazine de electronice. Poți găsi Germag la Bucureşti, Iuliu Maniu 67, telefon +40 21 212 4056.

Dacă ești un reprezentant autorizat al Germag, revendică acest loc și comunică informațiile relevante! E gratuit, simplu și la doar câțiva pași depărtare.
ascunde
Scrie o recomandare

4 opinii

Acum mai bine de 2 ani
Kamy Carmen
3 / 5

este un magazin mare cu electrocaznice si haine mi se pare o combinatie ciudata

Acum mai bine de 2 ani
Cristian Gabriel Vulpoiu
5 / 5

Este un magazin unde gasesti de toate, de la hianute pana la electronice si aparate pe care fiecare om ar trebui sa le aibe in casa sa. Super magazinul, super preturile, super servirea, dar mjai ales calitatea germana a produselor. este magazinul meu preferat !

Acum mai bine de 3 ani
Ruxandra Georgescu
5 / 5

Este un magazin destul de mare, intesat cu produse. Electronice si electrocasnice, accesorii pentru bucatarie, pentru camping, haine. Poti sa gasesti orice la ei. Noi am cumparat de la ei cateva tigai, o cana de masura si o sita de inox pentru paste. Produsele sunt bune, iar preturile sunt convenabile.

Acum mai bine de 3 ani
Ruxandra Georgescu
5 / 5

It's a pretty big store, bursting with products. Electronics and home appliances, kitchenaccessories, camping equipment, clothes. You can find anything at them. We have bought from them a few pans, a measuring cup and a stainless steel pasta strainer. The products are good and the prices are affordable.

Scrie o recomandare

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
Publică
Te rugăm să scrii clar și fără a folosi un limbaj ofensator sau obscen.
Suntem mari fani ai bunului simț.
Ești reprezentantul locului? Solicit!

Fă-ți prieteni pe getlokal!

Începe o conversaţie getlokaliană despre detaliile care contează! Dă share la ce ştii!