Hello local,

Getlokal is not yet available in United States, but you can make this happen!

Not in United States? Oops! Our location detection has gone fishing. But why not activate your city , whatever it may be. It’s realy cool!

Become an ambassador

Mobi Up - Cora Pantelimon

1.00 / 5 1 opinie

Bucureşti, Vergului 18-20

Dacă ai fost la Mobi Up - Cora Pantelimon în Bucureşti, scrie o recomandare, votează sau postează o poză făcută de tine pentru a-i ajuta pe ceilalți useri care caută locuri din Magazine de telefoane și accesorii. Poți găsi Mobi Up - Cora Pantelimon la Bucureşti, Vergului 18-20, telefon +40 .

Dacă ești un reprezentant autorizat al Mobi Up - Cora Pantelimon, revendică acest loc și comunică informațiile relevante! E gratuit, simplu și la doar câțiva pași depărtare.
ascunde
Scrie o recomandare

1 opinie

Acum mai bine de 10 luni
MaryoRock MaryoRock
1 / 5

RECLAMATIE !!! Astazi 11 NOV 2013 vanzatorul nesimtit de la magazinul mobi-up din CORA Pantelimon la ora 13:40 cand am fost s aimi reincarca cartela de telefon m-a facut sa astept 10 minute spunandu-mi ca e in pauza de masa , dupa ce am revenit la cateva minute , terminase o discutie cu o clienta in varsta, deci pe dansa nu a indraznits a o refuze, apoi pe un ton de frustat si suparat pe viata ca am venit si eu sa reincarc cartela , imi spune ca mananca si ca feia aia nu la lasat s amamance linistit , ca parintii lui la invatat ca nu e bine sa intrerupa masa , ca asa e sanatos si sa mai astept , ca e in pauza de masa ,dar nu are voie sa traga grilajul sau obloanele . Se certa cu mine ca sa ma duc la centrul Vodafone ca s ail las si pe el in pace , ba chiar mi-a zis ca merge greu netul si sa mai astept. Intr-un final l-am sfatuit s aisi caute de lucru ca asa ceva nu am omenit. A ramas singur fara nici-un client dupa plecarea mea si sper sa aduceti alt vanzatoracolo care s anu isi goneasca cleinetii !!! Va rog sa nu il mai vad acolo la urmataorea viziata . Mentionez ca NU am finalizat incarcarea electronica a cartelei si am fost nevoit sa il las sa manance in continuare si sa reincarc de la centrul Vodafone unde era coada mare , dar a meritat la ei ca imi zambesc si ma invita frumos sa astept cu respect si fara sa se supere ca ii deranjez din treaba !!!

Scrie o recomandare

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
Publică
Te rugăm să scrii clar și fără a folosi un limbaj ofensator sau obscen.
Suntem mari fani ai bunului simț.
Ești reprezentantul locului? Solicit!

Fă-ți prieteni pe getlokal!

Începe o conversaţie getlokaliană despre detaliile care contează! Dă share la ce ştii!