See all 11 photos

Mamma Leone - restaurant cu specific pescaresc, cam spune totul, dar mai bine hai sa mancati ceva decat sa povestim.



Dacă ești un reprezentant autorizat al Restaurant Mamma Leone, revendică acest loc și comunică informațiile relevante! E gratuit, simplu și la doar câțiva pași depărtare.

Mărește
Micșorează

Ore de lucru

Lun Mar Mie Joi Vin Sâm Dum
11:00 00:0011:00 00:0011:00 00:0011:00 00:0011:00 00:0011:00 00:0011:00 00:00
Scrie o recomandare Adaugă foto Adaugă la listă

Vot

pentru Restaurant Mamma Leone

Băuturi
Servicii
Good Value
Romantism
Pentru ocazii speciale
Atmosferă
Calitate
Localizare
Mancare
Pentru business
Loc prietenos cu copiii
Mărește
Micșorează
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Scrie o recomandare

Te rugăm să scrii clar și fără a folosi un limbaj ofensator sau obscen.
Suntem mari fani ai bunului simț.
Publică
  • simona andreea

    simona andreea negoita

    Acum mai bine de 1 an

    Am dat peste acest restaurant in Neptun cand am fost cazata la Hotel Cocor. Ca sa nu mor de foame a trebuit sa caut un restaurant la care sa mananc zilnic si l-am gasit. Pe langa faptul ca am mancat numai acolo zilnic am revenit si in Bucuresti, restaurantul fiind pe la Romana. Este bagat printre stradute si sectia de politie insa ca locatie este minunat atat in interior cat si afara. Este o terasa destul de mare cu verdeata si umbra, un loc unde sa te racoresti dupa o zi caniculara. Borsul si ciorba de peste sunt cele mai bune pe care le-am mancat vreodata iar ciorba sturion e preferata mea. Ciorba contine foarte multe feluri de peste proaspat si asta face diferenta. Te poti satura doar cu felul intai pentru ca bolul este plin cu peste nu doar zeama. Leusteanul verde nu lipseste nici iarna iar gustul lui parca nu-l regasesc nici in leusteanul taranilor din piata. Nu exagerez cu nimic si tin sa spun ca nu s-a schimbat nimic la aceste preparate cum mi s-a intamplat in alte parti, sunt la fel de gustoase. Ardeii iarasi sunt vedete iar faptul ca mi se aduce ciorba clocotita pentru mine este cel mai important, asa ar trebui sa fie in orice loc. Icrele foarte bune si deloc sarate. Am servit chefal, sturion, dorada, zacusca, rapana cu usturoi, calcan, placinta cu mere, tortul casei cu lamaie foarte racoritor, chefal la gratar cu lamaie etc. Patronul sta mereu acolo si se asigura ca fiecare client sa fie multumit. Preturile sunt pe masura insa vorbim de un restaurant cu specific pescaresc. Ca sa va conving de gusturile mele si sa va incredeti in recomandarile mele vis a vis de restaurante imi puteti vizita blogul culinar aici: http://wwwsimona-susu.blogspot.ro/

  • Coman

    Coman Viorel

    Acum mai bine de 1 an

    Restaurant cu specific pescaresc, cam spune totul.O atmosfera intima si elevata. Nu stiti ce sa comandati din multitudinea de delicatese marinaresti? Au propriile recomandari de produse .Incepem cu o gustare cu icre de stiuca si un platou cu rechin afumat, morun, nisetru, lufar, hamsii, ceapa rosie si lamaie. Ce nu ati mai mancat lufar sau nici macar nu ati mai auzit de acest peste pana acum? Din nou nu e problema, de regretat nu o sa regretati. Poate ati dori niste icre de crap sau de stiuca, ori puteti incerca o salata de fructe de mare. Daca vreti ceva mai rafinat, poate niste icre de Beluga sau de Manciuria. Haideti sa trecem la ciorbite ca nu ne mai ajunge pagina aceasta. Un bors de peste bogat in diverse tipuri de inotatoare si condimentat cu otet picant si cu ardei iute. Ca varianta, borsul cu perisoare din peste, la fel de gustos, cu perisoarele nici prea tari dar nici prea moi sau poate o ciorba de sturion a la Mamma Leone. La felul doi un chefal pe gratar cu garnitura de brocoli proaspat sau cartof natur, totul plutind intr-un sos delicios de verdeturi cu hrean. Pentru cei mai pretentiosi avem specialitatea Mamma Leone, mai exact cega si somn la cuptor, cu sos de rosii, usturoi coniac si vin sau o reteta frantuzeasca de morun cu ciuperci si sos alb. Daca sunteti mai patrioti, saramura si tochitura de peste cu mamaliguta sunt exact ce cautati.Deci,totul,minunat.

    Acum mai bine de 2 ani

    Interminabila lista de preparate din peste. Foarte bun a fost tot ce am incercat - preferatele mele: lufar la gratar, icrele de crap si carnaciorii de peste. Personalul foarte amabil. Locatia: casa spatioasa si curte mare, cu umbra si verdeata. Preturile: maricele, de ex. 12 lei/100 g peste (depinde de fel).

1

Ești reprezentantul locului? Solicit!

Preia controlul reputației tale online și intră în conversație cu clienții

Recomandări la locuri similare