Student Club Agronomie

3.00 / 5 4 opinii
+40 723 791 983

Bucureşti - Zona 1, BD. MĂRĂŞTI nr. 59

Dacă ai fost la Student Club Agronomie în Bucureşti, scrie o recomandare, votează sau postează o poză făcută de tine pentru a-i ajuta pe ceilalți useri care caută locuri din Irish pubs. Poți găsi Student Club Agronomie la Bucureşti - Zona 1, BD. MĂRĂŞTI nr. 59, telefon +40 723 791 983.

Dacă ești un reprezentant autorizat al Student Club Agronomie, revendică acest loc și comunică informațiile relevante! E gratuit, simplu și la doar câțiva pași depărtare.
ascunde
Scrie o recomandare

3 opinii

Acum mai bine de 1 an
Georgiana Bultoc
5 / 5

este super fain

Acum mai bine de 2 ani
Alexandru Vlaicu
1 / 5

Pentru cunoscatori pot spune ca este vechiul Calipso , pentru cei care nu stiu : este un club jalnic din Agronomie , dar relativ mai ok decat ce era inainte , muzica doar comerciala , DJ ul este ca sa isi umple noaptea , iar preturile destul de maricele pentru un club de campus. Precizare: sa nu calcati miercurea aici pentru ca veti fi poluati fonic cu manele :))

Acum mai bine de 2 ani
Luca Marius
1 / 5

Fata de cluburile din regie, acesta este undeva jos de tot. Si cu preturi mai mari ca in regie, iar seara studenteasca este doar o seara obisnuita, ca si celelalte seri in care este deschis, adica duminica, marti(seara de karaoke cu un karaoke jalnic) si miercuri. Probabil ca patronii profita de faptul ca prin apropiere nu exista un alt club, decat Player care este mult prea scump pentru studenti. Oricum nu se merita!

Scrie o recomandare

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
Publică
Te rugăm să scrii clar și fără a folosi un limbaj ofensator sau obscen.
Suntem mari fani ai bunului simț.
Ești reprezentantul locului? Solicit!

Fă-ți prieteni pe getlokal!

Începe o conversaţie getlokaliană despre detaliile care contează! Dă share la ce ştii!