Home Fashion 5 idei de cadouri pentru oamenii de business și antreprenori

5 idei de cadouri pentru oamenii de business și antreprenori

by GetLokal.ro

Sărbătorile bat la ușă, ai bifat toate cadourile de pe listă? Decembrie este cea mai așteptată lună, dar și cea mai stresantă, mai ales atunci când ajungem la capitolul cadouri. În universul business este o adevărată provocare, pentru că toată lumea e în căutarea perfecțiunii. În lumea afacerilor, ceea ce oferi poate contribui la stabilirea unor noi relații de business sau perpetuarea unor colaborări productive.

Când ești în căutarea unui cadou pentru antreprenori tot ce trebuie să ai în gând este cum să le faci viața mai ușoară. Oamenii de business sunt, în general, mereu în mișcare, cu agenda plină de întâlniri și adesea foarte concentrați pe impresia pe care o lasă, motiv pentru care nu vei da greș cu un cadou care să le completeze perfect look-ul impecabil.

Un alt aspect la care sunt atenți antreprenorii este calitatea lucrurilor care îi înconjoară și pe care le folosesc. Din bogata experiență de lucru cu oameni de business, consultanții SARTO ți-au pregătit o listă cu 5 idei de cadouri care întrunesc toate criteriile enumerate mai sus și cu care nu vei da greș dacă vrei să le lași sub bradul profesioniștilor.

1. Cravata

Chiar dacă nu sunt amatori, contextul îi obligă deseori pe cei care au o afacere să poarte cravată. Așadar, cu un asfel de cadou mergi la sigur, mai ales când e realizat din mătase naturală, rulat manual în Italia, așa cum îl găsești în colecția ready to wear de la SARTO. Nelipsită din ținutele formale, poți alege o cravată basic cum ar fi cravata bleu metalic, cravata grena uni sau cravata gri.

2. Cămașă

Dacă știi mai mult decât faptul că este antreprenor sau că are o activitate cu multe întâlniri formale, o cămașă de calitate ieșită din mâinile profesioniste ale croitorilor SARTO este cadoul câștigător. Secretul este să nu alegi modele nonconformiste, dacă nu cunoști gusturile în modă ale celui căruia îi oferi cadoul. O cămașă Oxford din bumbac egiptean albă sau  o cămașă Ray din bumbac egiptean albastră sunt opțiuni nelipsite din ținutele inspirate, de zi sau de seară.

3. Produse pentru întreținerea pantofilor

Cele mai citite articole

Pantofii sunt piesa din garderobă căreia profesioniștii ce petrec mult timp la birou îi acordă o mare atenție pentru că au o pondere importantă în formarea primei impresii. Printre regulile de bază ale oamenilor de business se numără chiar aspectul impecabil al încălțămintei. O pereche de pantofi de calitate – ca cei din colecția Loake Shoemakers disponibilă la SARTO – arată mereu ca nouă, atunci când este îngrijită corespunzător. Pe lângă pantofi de calitate, SARTO pune la dispoziția celor pentru care eticheta business este importantă și produse de întreținere a pantofilor. Având garanția calității Loake, kitul de întreținere de la renumitul brand englezesc e o opțiune de cadou cu care vei atrage atenția în sensul pe care ți-l dorești.

4. Servieta

Antreprenorii primesc cu bucurie orice îi ajută să se organizeze mai bine: o idee, un tool sau… o servietă. O servietă neagră, din piele naturală, cum este Servieta Guildhall poate fi o extensie a omului de business și completează perfect orice ținută. Actele, agenda, telefonul, portofelul, chiar și laptopul își găsesc loc în Sevieta Guildhall, contribuind la sentimentul de ordine care îi relaxează pe cei mereu presați de timp.

5. Voucher-ul cadou

Mai mult decât o idee de cadou pe ultima sută de metri, voucher-ul cadou va fi mereu o opțiune de top, pentru că este printre puținele opțiuni care se pliază perfect pe nevoie celui căruia îi este destinat. La SARTO ai de ales dintr-o varietate de tipuri de voucher. În funcție de cadoul pe care dorești să-l faci, poți alege voucher pentru batistă, voucher pentru papion, voucher pentru cămașă, voucher pentru costum sau voucher valoric cu suma dorită, dintre cele disponibile. Fiecare voucher vine cu mai mult decât bucuria de a alege batista, papionul, cămașa sau costumul – consiliere și sprijin din partea specialiștilor SARTO bespoke. Odată cu voucher-ul cadou oferi o experiență inedită, pe care orice persoană perfecționistă în ceea ce face o va primi cu entuziasm.

Indiferent de cadoul pe care îl alegi, nu uita să pui accent pe calitate, așa cum punem și noi la SARTO atunci când vine vorba de orice produs care iese din showroom-ul nostru. Cu calitatea nu dai niciodată greș, chiar și atunci când ai de făcut cadouri dificile!

Cele mai citite articole

You may also like