Home Calatorii Jobul de fotograf hotelier, mixul ideal dintre pasiune și profit

Jobul de fotograf hotelier, mixul ideal dintre pasiune și profit

by Dinu Alexandra

Pasiunea este scânteia care ar trebui să ne ghideze pașii pe drumul profesional. Se spune că cea mai bună alegere în carieră este să faci ceea ce îți place, astfel că nu vei simți niciodată că muncești. Dacă ceea ce faci îți oferă, pe deasupra și beneficii materiale satisfăcătoare, atunci poți considera că te numeri printre puținii oameni care practică că jobul de vis.

Fotografia este una dintre acele nișe în care pasiunea pentru frumos și înclinația către adoptarea noilor tehnoligii sunt principalele două secrete ale succesului. Meseria de fotograf hotelier, destul de recent apărută pe piața forței de muncă necesită voință, iar pentru a ajunge în top dedicarea este condiția esențială. Astăzi, oricine are ca hobby fotografia, este dispus să călătorească și stăpânește tehnici inteligente din domeniul vânzărilor, poate activa ca fotograf hotelier la PhotoHotel.

Care sunt atribuțiile unui fotograf hotelier?

Jobul de fotograf hotelier reprezintă mixul ideal dintre pasiune și profit. Beneficiile pe care ți le oferă acest job sunt numeroase, însă doar dacă ești 100% implicat. De fapt, am putea spune că a fi fotograf hotelier presupune să îți transformi hobby-ul într-un stil de viață. Pentru a afla mai multe detalii, descoperă echipa PhotoHotel.

Pentru început, iată cu ce se ocupă un fotograf hotelier în cadrul acestei companii:

  • Realizează fotografiile pentru turiștii aflați în unitatea hotelieră ce i-a fost alocată;

  • Propune ședințe foto profesioniste;

  • Se implică în activitățile de entertaiment organizate pentru turiști;

Să fii fotograf hotelier poate părea o muncă ușoară, însă acest job se adresează persoanelor dinamice, deschise, cu abilități sociale foarte bune. Pe deasupra, este nevoie și de calități foarte bune de sales, pentru că adevărata provocare constă în a-i convinge pe turiști de avantajele unei ședinte foto cu profesionale. Colaborarea este una avantajoasă pentru fotografi, având în vedere beneficiile salariale și bonusurile, acordate pe măsura experienței. Organizarea și responsabilitatea sunt alte două atribute de care trebuie să dea dovadă un fotograf hotelier la PhotoHotel.

Ce beneficii îți aduce colaborarea cu PhotoHotel?

După muncă și răsplată – care sunt beneficiile colaborării cu PhotoHotel? Activitatea în această companie este descrisă de către cei care activează în cadrul său drept o experință cu totul și cu totul inedită. Deși jobul de fotograf hotelier este unul foarte solicitant, recompensele – și nu doar cele de ordin material – sunt pe măsură.

Cele mai citite articole

Așadar, ce-ți oferă experiența profesională la PhotoHotel?

  • Posibilitatea de a călători în destinații precum: Grecia (respectiv Creta, Rodos, Corfu, Atena), Spania (Andaluzia, Mallorca, Menorca), Insulele Canare (Tenerife, Lazaronte, Fuerteventura, Gran Canaria) și Malta;
  • Aparatură foto profesională, pentru care se fac investiții constant;
  • Colaborarea cu o echipă dinamică, în care media de vârstă nu depășește 29 de ani;
  • Training gratuit de specialitate în cadrul Școlii PhotoHotel;

Pe lângă toate acestea, colaborarea cu PhotoHotel va aduce plus valoare CV-ului tău. PhotoHotel deține în prezent poziția de lider european pe nișa fotografiei hoteliere.

Cele mai citite articole

You may also like