Bucureşti/Articole/Se deschide Grădina de citit, un loc colorat unde vom avea WiFi gratuit şi...

Articole

Se deschide Grădina de citit, un loc colorat unde vom avea WiFi gratuit şi umbră multă

"Grădina de citit" este un spaţiu colorat în mijlocul Bucureştiului care va fi lansat oficial, duminica aceasta, de la ora 11.00, în curtea Bibliotecii Metropolitane. Despre ce este vorba mai exact? E un spaţiu public, deschis zilnic, între orele 09.00 şi 21.00, unde oricine se poate bucura de umbră şi WiFi gratuit. Spaţiul a fost amenajat, decorat şi colorat cu ajutorul voluntarilor și ne promite că va găzdui în fiecare weekend evenimente culturale şi creative pentru toate gusturile şi vârstele. 

Cu «Grădina de citit» încercăm să creăm un spaţiu fain în care fiecare să poată contribui la procesul de creaţie - de aceea am pornit de la ce ne-au spus oamenii că şi-ar dori să aibă şi să facă. Am avut noroc de voluntari implicaţi şi creativi, cărora nu pot decât să le mulţumesc din suflet şi pe care sper să îi avem alături de noi şi în continuare. Îi aşteptăm pe toţi bucureştenii curioşi să ne calce pragul. Bineînţeles, ne-am bucura dacă ar aduce cu ei o plantă în ghiveci pe care să o găzduim în «Grădina de citit» spune Anca Râpeanu, director general al Bibliotecii Metropolitane Bucureşti.

Sursă: facebook.com/BibliotecaMetropolitanaBucuresti

Din fotografiile publicate pe pagina de Facebook a Bibliotecii Metropolitane putem vedea că spațiul va fi unul de relaxare totală, cu hamace, mobilă colorată și multă verdeață, iar dacă totul va fi atât de bine precum se anunță acum, atunci cu siguranță Grădina de citit va deveni unul dintre spațiile noastre preferate din București. :-)

Biblioteca Metropolitana

  • 0reviews

Bucureşti
Bucureşti, Tache Ionescu 4
+40 21 316 8300
Educaţie

Comentarii

Lasă un comentariu

Te rugăm să scrii clar și fără a folosi un limbaj ofensator sau obscen.
Suntem mari fani ai bunului simț.