Bucureşti/Articole/Hagi și-a deschis bar în Constanța: H10 Sport Lounge

Articole

Hagi și-a deschis bar în Constanța: H10 Sport Lounge

Fotbalul și berea au mers mereu mână în mână, iar Gheorghe Hagi a anunțat de curând că și-a deschis bar în Constanța. Nu am ajuns până acolo, dar promit că voi merge să testez atmosfera, până atunci însă mă bazez pe constănțeni să dea o tură și să-mi spună cum li se pare locul.

Constanța este primul oraș dintr-o serie de 10 locații unde se va deschide H10 Sport Lounge.

Spaţiul din Constanța este format din parter şi VIP lounge la subsol, iar la vară va avea și terasă. Barul este conceput după ideea unei mingi de fotbal descompuse. Astfel că pereţii, tavanul şi mobilierul au forme hexagonale şi pentagonale care integrează în spaţiu fotografii şi colaje de fotografii din cariera lui Gheorghe Hagi.

Sursă: facebook.com/H10SportLounge

«H10 Sport Lounge» va fi și gazda primului Fan Club «Gheorghe Hagi». Fiecare dintre localurile ce vor fi deschise în România sub marca «H10 Sport Lounge» va găzdui câte un Fan Club «Gheorghe Hagi». Membrii acestuia vor lua parte la evenimente speciale alături de Gheorghe Hagi, vor beneficia de reduceri în rețeaua «H10 Sport Lounge» și vor putea achiziționa, la prețuri speciale, obiecte cu semnătura lui Gheorghe Hagi, ediție limitată – se arată în comunicatul de presă oficial.

H10 Sport Lounge

  • 0reviews

Constanţa
Constanţa, Bd. Tomis 129-131
+40 727 866 336
Baruri şi bistro-uri

Comentarii

Lasă un comentariu

Te rugăm să scrii clar și fără a folosi un limbaj ofensator sau obscen.
Suntem mari fani ai bunului simț.