Centrul Medical Life Materna

 • 5.00 -
 • 2 opinii

See all 5 photos

Centrul Medical de Obstetrica si Ginecologie Life Materna asigura fiecarui client servicii medicale profesionale, la cele mai inalte standarde, fiind dotat cu aparatura ultra-moderna.Personalul nostru va ofera toata atentia, grija si responsabilitatea pentru ca serviciul medical sa fie la cele mai inalte standarde de profesionalism.Dacă ești un reprezentant autorizat al Centrul Medical Life Materna, revendică acest loc și comunică informațiile relevante! E gratuit, simplu și la doar câțiva pași depărtare.

Mărește
Micșorează
Scrie o recomandare Adaugă foto Adaugă la listă
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

Scrie o recomandare

Te rugăm să scrii clar și fără a folosi un limbaj ofensator sau obscen.
Suntem mari fani ai bunului simț.
Publică
 • georgiana

  Acum mai bine de 3 ani

  Domnul Doctor Ioannis Lachanas este un Dr. foarte bun. ma ajutat sa devin mamica dupa multe sarcini pierdute mergeti cu incredere !

 • Elena

  Acum mai bine de 4 ani

  Recomand clinica Life Materna atat pt. investigatii medicale de rutina cat si pt. analize si tratament necesar viitoarelor mamici. Sora mea a nascut a 2 a fetita asistata de dl dr. Lachanas si lucrurile au mers foarte lin (vs. cum a decurs la prima fetita cu un dr. de la alta clinica particulara). Dl dr. i-a dat cele mai bune recomandari in ceea ce priveste investigatiile, i-a explicat procedura de nastere si intotdeauna i-a raspuns la toate intrebarile (inclusiv celor puse pe mobil seara tarziu :) ). Dupa ce am aflat si eu de clinica de la sora mea, am fost sa-mi fac investigatiile de rutina si am apreciat foarte mult urmatoarele aspecte: - daca te duci cu trimitere de la medicul de familie, ai o serie de investigatii gratuite inclusiv interpretarea si retetarea (la marie stops se platesc). La spitalele de stat tot trebuie sa mai platesti pe langa trimitere desi am inteles ca nu e legal ce fac. - dl. dr. Lachanas nu m-a pus sa fac numeroase investigatii inutile (de ex la clinica Delt Hospital m-a pus sa fac 2 endoscopii ORL costisitoare degeaba) si intotdeauna mi-a explicat ce inseamna fiecare investigatie - centrul Life Materna e dotat cu aparatura foarte moderna (mai multa si mai moderna chiar si decat medlife etc) si totul este foarte curat - fetele de la receptie foarte dragute, zambitoare si amabile in tot ce le rogi Concluzie e ca recomand foarte tare Life Materna dupa ce am mai incercat si alte cabinete particulare ex. Medicover, Marie Stops:)

1

Ești reprezentantul locului? Solicit!

Preia controlul reputației tale online și intră în conversație cu clienții

Recomandări la locuri similare

 • Nu există nicio recomandare.