See all 4 photos

Dacă ai fost la Levi's - Fashion House în Bucureşti, scrie o recomandare, votează sau postează o poză făcută de tine pentru a-i ajuta pe ceilalți useri care caută locuri din Haine şi accesorii – magazine.Poți găsi Levi's - Fashion House la Bucureşti, A1 Bucuresti – Pitesti, telefon +40 757 018 351.Dacă ești un reprezentant autorizat al Levi's - Fashion House, revendică acest loc și comunică informațiile relevante! E gratuit, simplu și la doar câțiva pași depărtare.

Mărește
Micșorează
Scrie o recomandare Adaugă foto Adaugă la listă
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

Scrie o recomandare

Te rugăm să scrii clar și fără a folosi un limbaj ofensator sau obscen.
Suntem mari fani ai bunului simț.
Publică
 • Kamy

  Acum mai bine de 5 ani

  nu prea imi place acest brand

 • Ana-Maria

  Acum mai bine de 5 ani

  Daca sunteti fani ai brandului va recomand sa mergeti la outletul acestora din Fashion House, mai ales in perioada reducerilor. Au preturi foarte bune comparativ cu cele din magazine, iar calitatea hainelor este aceeasi doar ca la un pret mult mai mic.

 • Ruxandra

  Acum mai bine de 5 ani

  Iluminatul din magazin este concentrat pe produse si in rest este semiintuneric. Imi plac foarte mult pantalonii de la ei si cu greu am gasit doua perechi clasice, fara broderii, taieturi sau strasuri. E adevarat ca m-am dus in mijlocul saptamanii si am inteles ca inca nu facusera aprovizionarea. Eram singura clienta in magazin si cele doua consultante de vanzari aproape ca nu m-au bagat in seama. Mi-au zis doar ca nu au alte marimi decat cele disponibile pe rafturi. Se accepta si plata cu cardul.

 • Ruxandra

  Acum mai bine de 5 ani

  Lights in the store are focused on products and in the rest is semi-darkness. I love pants from them and I hardly found two classic pairs , without embroidery, cuts or crystals. It is true that I went in the middle of the week and I understood that provisions were not updated. I was the only customer in the store and the two sales consultant paid me almost no attention. They only said that they don't have other sizes than those available on the shelves. It accepts card payments.

1

Ești reprezentantul locului? Solicit!

Preia controlul reputației tale online și intră în conversație cu clienții

Recomandări la locuri similare