Apel Rezidente WASP 2017
WASP Studios lanseaza un apel deschis pentru rezidente de creatie adresat creatorilor din arta contemporana – dans, performance, teatru, new-media, arte vizuale.

Ai o idee si vrei sa o testezi in studio-urile WASP? Ai un proiect in pregatire si esti in cautarea unui spatiu? Ai un proiect finalizat, dar care s-ar putea imbunatati pentru ca "atunci" te-ai luptat cu un deadline si "acum" ai mai mult timp?
Pasul 1: Trimite un e-mail la adresa: contact@waspmagazine.com si descrie in maxim o pagina conceptul propus. Adauga si un CV, care sa includa datele personale de contact si o fotografie.
Pasul 2: Dupa ce iti confirmam selectia in cadrul programului, poti beneficia de spatiu de lucru in studio-urile WASP (in functie de nevoi si de disponibilitatea spatiului), in perioada 5 aprilie-15 iunie 2017.

-----------------------------------------------------------------------------

Programul de Rezidente de creatie WASP 2017 articuleaza un raspuns concret la o nevoie culturala autentica, a unui intreg segment de artisti, care nu beneficiaza de resursele necesare pentru a-si putea dezvolta activitatea profesionala.
Programul traseaza 4 directii principale: dans & performance, teatru, arte vizuale, new-media, incurajand caracterul interdisciplinar al propunerilor, si formatele trans-disciplinare.

-------------------------------------------------------------------------

“Rezidente de Creatie WASP 2017” este un proiect cultural produs de WASP Studios, realizat in co-productie cu Asociatia 4 Culture si derulat la WASP - Working Art Space and Production.

email: contact@waspmagazine.com
Contact: Andreea Căpitanescu, director artistic
www.waspmagazine.com

Credit Foto: WASP | "Score #21 - Method of Elimination", performance de Thomas Steyaert, productie 4Culture, WASP Studios, Life Long Burning 2014.
Mărește
Micșorează

Lasă un comentariu

Te rugăm să scrii clar și fără a folosi un limbaj ofensator sau obscen.
Suntem mari fani ai bunului simț.

Informații

Publicitate