Bucureşti/Despre noi

Despre noi

Despre Getlokal

Getlokal este o platformă cu conținut generat de useri, care pune în dialog oamenii cu localurile lor preferate. Punem accent pe viața socială, timp liber și lifestyle, dar acoperim în același timp toate domeniile de afaceri. Încercăm să ajutăm userii să facă cele mai bune alegeri cu privire la locurile în care ies în Sofia, care sunt locurile din București oferă cele mai bune servicii, care este cel mai trendy bar din Helsinki sau care este clubul din Budapesta care are happy hour în seara asta.

Getlokal permite userilor să afle sau / și să genereze informații utile și subiective despre locurile, evenimentele, produsele sau serviciile din orașul sau zona în care aceștia se află. Userii pot genera comentarii, pot urca fotografii realizate la fața locului sau pot publica liste cu localuri, în funcție de preferințe și destinație.

Oferim de asemenea posibilitatea celor care dețin o afacere să comunice direct cu actualii sau viitorii clienți. Ca reprezentant al unui business, poți oferi detalii cu privire la afacerea pe care o reprezinți, poți urca oferte sau promoții active ori, pentru o vizibilitate mai bună poți promova noutățile business-ului prin intermdiul canalelor noastre.

Site-ul este prezent în România, Bulgaria, Macedonia, Serbia, Finlanda și Ungaria dar ne extindem rapid. Getlokal este disponibil de asemenea și prin intermediul aplicației pentru smartphone, disponibilă atât pentru iOS, cât și pentru Android – pentru cei care vor să știe mereu evenimentele care au loc în apropiere, vor să afle când se deschide un nou local în orașul lor sau care sunt cele mai bune oferte din zona în care se află. Platforma poate fi utilizată în limba locală sau engleză iar aplicația de smartphone poate fi folosită în 12 limbi – Getlokal fiind astfel util atât localnicilor, cât și turiștilor.

Getlokal este, pe scurt, locul celor care înțeleg că decizia cea mai potrivită de going-out se ia ținând cont și de sfaturile și recomandările făcute de ceilalți.

Cum funcționează Getlokal

Există 3 mari “jucători”:

 1. Userii:
 • Generează și publică review-uri, fotografii, liste, evenimente;
 • Caută localurile, serviciile sau evenimentele din apropierea lor;
 • Pot adăuga locuri noi din orașul lor, de oriunde din lume și apoi pot publica fotografii și scris recomandări pentru locul respective.
 • Comunică cu alți useri și cu business-urile prezente pe site, urmăresc activitatea locurilor favorite
 • Pot crea liste de locuri favorite, liste pe care le pot comunica prietenilor lor
 • Descarcă oferte, participă la jocurile sau campaniile organizate, votează localurile și comentariile favorite.
 1. Companiile
 • Își promovează produsele și serviciile direct, către clienții deja existenți și cei noi, comunicând în timp real cu aceștia;
 • Își fidelizează clienții și atrag alții noi prin oferirea de reduceri, oferte sau promoții speciale;
 • Comunică direct cu clienții prin mesaje, email, anunțuri publicate direct pe pagina companiei.
 1. Getlokal
 • Facilitează comunicarea dintre clienți, useri și companii;
 • Dezvoltă în permanență platforma web și aplicațiile de mobil pentru a oferi un mediu cât mai simplu și prietenos pentru a asigura o comunicare cât mai plăcută dintre business-uri și clienți.
 • Extinde disponibilitatea Getlokal in țări noi, inițial prin aplicația de smartphone și apoi prin site.