FAQ

Getlokal – Întrebări frecvente

 

 • Ce este Getlokal?

Getlokal este o platformă cu conținut generat de useri, care pune în dialog oamenii cu localurile lor preferate. Oferă vizitatorilor opinii, comentarii sau fotografii și multe alte informații despre locuri, oferindu-le astfel posibilitatea de a lua cele mai bune decizii atunci când ies în oraș. Getlokal pune accent pe viața socială, timp liber și lifestyle, pe locuri precum restaurante, magazine, săli de cinema, saloane de frumusețe, centre de spa, dar și saloane de tatuaje sau spălătorii chimice. Utilizatorii site-ului scriu părerile sincere despre opțiunile pe care le au cu privire la locurile preferate pentru ieșiri, indiferent că este vorba despre mâncare în oraș sau un pahar cu prietenii. Localurile se pot implica direct, intrând în dialog cu clienții actuali și posibili viitori clienți.

 • Pot să folosesc Getlokal pe telefonul mobil?

Da – aplicația Getlokal este disponibilă gratuit atât pentru iOS, cât și pentru telefoanele mobile care funcționează cu Android. Lansăm frecvent versiuni noi ale aplicației, pentru a ne asigura că utilizatorii vor avea parte de o experiență cât mai plăcută.

 • De ce ar trebui să folosesc Getlokal?

Getlokal este locul celor care înțeleg că decizia cea mai potrivită de going-out se ia ținând cont de sfaturile și recomandările sincere, făcute de cei care au testat locația. Ultimele studii realizate în Statele Unite ale Americii arată că pentru 70% dintre consumatori consideră că opiniile postate online sunt la fel de valoroase precum recomandările directe ale prietenilor. Getlokal este așadar locul ideal pentru a primi informații generate de utilizatori de internet la fel ca tine, care și-au publicat părerile și experiențele.

 • Cât costă?

Utilizarea Getlokal este gratuită. Companiile pot plăti pentru promovarea serviciilor și produselor.

 • Pot să postez opinii despre orice afacere?

Da. Încurajâm oamenii să își scrie părerea și să publice fotografii despre orice afacere sau loc listat pe Getlokal. Cu cât opiniile publicate sunt mai detaliate, oferind informații valoroase și complexe, cu atât mai bine...

 • De ce nu pot să accesez opiniile mele?

Getlokal nu cenzurează opiniile utilizatorilor, așadar toate sunt publice. Cu toate acestea, dacă acestea nu respectă Termenii și Condițiile de Utilizare ale site-ului, moderatorii site-ului au dreptul să șteargă opinii..

 • Care este Politica de Confidențialitate?

Confidențialitatea datelor este foarte importantă pentru noi. Pentru informații complete cu privire la acest lucru te rugăm să citești Politica de Confidențialitate Getlokal, unde vei găsi detalii cu privire la cum pot fi utilizate datele personale ale utilizatorilor site-ului.

 • Ce înseamnă o opinie valoroasă?

O opinie valoroasă este una sinceră, informativă care are date importante pentru alți utilizatori, fie că inspiră pe cineva să încerce un loc sau că determină utilizatorii să caute alte alternative. Opiniile ar trebui să fie scrise după ce utilizatorii au fost personal într-un anume loc. Cel mai bun test este să încerci să publici opinii care te inspiră personal și pe care tu ai vrea să le fi aflat înainte să încerci un anume loc.

 • Ordinea opiniilor poate fi modificată?

Nu. Nici moderatorii Getlokal și nici reprezentanții companiilor nu pot schimba sau modifica ordinea publicării opiniilor. Cele mai noi opinii sunt publicate întotdeauna ca fiind ultimele.

 • Utilizatorii scriu opinii negative, așadar de ce ar trebui să am compania listată pe Getlokal?

Afirmația nu este tocmai corectă. Am analizat toate opiniile și am aflat că cele mai multe companii au peste 3 stele rating.

 
(5 stele) – Excepțional
(4 stele) –Foarte bun
(3 stele) – Bun
(2 stele) – Mediocru
(1 stea) – Nesatisfăcător

Utilizatorii postează opinii negative doar atunci când au avut parte de o experiență negativă.
 
 • Care este diferența dintre opinii și rating?

Rating-ul arată, pe o scală de cinci stele, care este părerea oamenilor despre locul reprezentat de tine.

Opiniile reprezintă păreri sincere și detaliate ale unui client despre local, bazate pe experiența personală.

 • De ce ar trebui să mă înregisrez pe Getlokal?

Utilizatorii înregistrați au parte de toate beneficiile oferite de Getlokal: de la publicarea de opinii și fotografii (folosind site-ul sau aplicația de mobil) la oferte speciale și vouchere, check-in în locațiile în care se află și multe altele.

 • Înregistrarea ar putea să dureze ceva...

Înregistrarea este foarte rapidă, durează doar câteva minute. Mai mult decât atât, dacă ai un cont pe Facebook te poți loga prin intermediul acestuia, iar asta înseamnă că înregistrarea va fi și mai rapidă. În plus, îți poți invita prietenii de pe Facebook să scrie opinii pe Getlokal sau îți poți împărtăși opiniile cu aceștia.

 • Despre ce ar trebui să scriu opinii?

Despre locuri pe care le cunoști: pub-uri preferate sau restaurante, locuri noi sau mai puțin cunoscute cu servicii bune, dimpotrivă, despre care vrei să atragi atenție că nu sunt demne de laudă. Poți să-ți publici opiniile despre orice loc pe Getlokal și dacă nu găsești afacerile/ locurile pe care le cauți ne poți anunța, prin completarea unui formular “Adaugă un loc”.

 • Pot să postez fotografii / videoclipuri odată cu opiniile mele?

Încurajăm utilizatorii să urce fotografii cât mai relevante, precum cele care reprezintă locul vizitat, și nu foarte personale. Adăugarea unei descrieri la fotografiile urcate îi ajută pe ceilalți utilizatori să cunoască mai bine locația și să își dea seama ce ai dorit să scoți în evidență prin respectiva poză.

Adding a caption to your photo helps other people use it.

Moderatorii noștri au dreptul să dezactiveze imaginile urcate de utilizatori, în acest caz aceștia vor primi o notificare printr-un mesaj personal.

Din păcate, deocamdată utilizatorii nu pot urca propriie videoclipuri pe profilul companiilor, dar reprezentanții afacerilor au posibilitatea să facă acest lucru pentru prezentarea serviciilor și locațiilor.

 • De ce ar trebui să listez afacerea mea pe Getlokal?

Mii de oameni intră pe Getlokal în fiecare zi pentru a căuta produse, servicii sau locuri pe care să le încerce. Mai mult decât atât, utilizatorii postează opinii sincere și își împărtășesc părerile despre locurile încercate. Afacerile pot intra în dialog cu utilizatorii pentru a afla care sunt dorințele acestora și pot atrage în același timp noi clienți. Pentru a vedea cât de simplu este să listezi o afacere pe Getlokal vizitează secțiunea getBusiness.

 • De ce nu găsesc afacerea / locul despre care vreau să-mi spun opinia?

Încercăm să listăm toate afacerile și locurile imporante pe Getlokal, dar acest lucru nu este mereu posibil. Daca nu găsești locul pe care îl cauți, ne poți da oricând de veste folosind acest formular.

 • Care este entitatea juridica din spatele acestui site?

SC GETLOKAL SRL
CUI:  RO29164346
J40/11682/29.09.2011
Sediu social:
Str. Radu Calomfirescu nr. 7, et. 2, apt. 5, 030215, sector 3, Bucuresti
IBAN LEI: RO26UGBI0000652000166RON
IBAN EUR: RO19UGBI0000652000167EUR
deschise la Garanti Bank, sucursala Paris