Bucureşti/Despre noi/Scurt istoric

Scurt istoric

Scurt istoric

2014  

 

Mai  

Ne-am reîmprospătat identitatea - new logo!

Ne-am mutat serverele in Amsterdam pentru o mai bună viteză de încarcare și pentru utilizatorii din Europa de Vest.

Am lansat (scos din Beta) - Getlokal Ungaria.
     
Aprilie   

Am lansat Getlokal Ungaria în Beta și am scos din Beta Getlokal Finlanda :)

V3.2 a aplicației dă voie oricui sa propună corecturi pentru orice loc. Aplicația poate fi folosită acum în 7 limbi noi.
     
Martie   Echipa de dezvoltare din Sofia s-a mărit cu 2 noi colegi - un developer și un designer, ambii seniori. Peste 470.000 utilizatori activi pe Getlokal pe parcursul lunii - utilizatori care au văzut peste 1,2 milioane pagini.
     
Februarie   A apărut V3.0 a aplicației noastre mobile cu multe funcționalități noi - printre care și abilitatea utilizatorilor de a adăuga locuri noi, de oriunde din lume.
2013  

 

Decembrie   Am lansat in beta Getlokal.fi (Finlanda) având listate peste 70.000 afaceri locale. Proiectul constituie o premieră pentru Getlokal prin faptul ca funcționeaza în 3 limbi: Finlandeză, Rusă și Engleză. Toate celelate site-uri de până acum funcționau doar în 2 - limba nativă și Engleză.
     
Octombrie   Getlokal a participat la WebSummit în Dublin ca invitat în programul START. Am arătat ce facem și am vorbit cu sute de oameni din toată lumea și ne-am facut mulți prieteni noi.
     
Septembrie   Am lansat Ofertele, prin care companiile pot publica vouchere și cupoane cu oferte și discount-uri, în schimbul unei taxe modice. Utilizatorii pot descărca voucherele gratuit pentru a le folosi atunci când achiziționează produsele / serviciile vizate.
     
August   Am lansat versiunea 2.2 a aplicațiilor de mobil. Printre cele mai importante modificări se numără posibilitatea de a adăuga informații noi din orice colț al lumii și integrarea cu iOS 7
     
Iunie   Am devenit al doilea site de going-out din România, cu peste 180.000 de vizitatori unici pe site înregistrați în luna iulie.
     
Mai   Am lansat Getlokal în Serbia, oferind aceași gamă de produse din România și Bulgaria.

Varianta 2.0 a aplicației de mobil a fost lansată în Macedonia în magazinele online de aplicații.

     
Aprilie   Aplicația de mobil Getlokal a fost premiată cu “Silver” la Mobilio Awards, București.
     
Martie   Am lansat o variantă îmbunătățită a paginii Premium de locație, care oferă business-urilor mai multe posibilități pentru promovarea serviciilor oferite.
     
Februarie   Campania “The Big Race” din Bulgaria a atras peste 1.000 de oameni din întreaga țară să povestească despre localurile lor preferate.
     
Ianuarie   Am lansat secțiunea de articole, în care oferim top-uri, review-uri complexe, evenimentele cool din oraș sau alternative pentru petrecerea timpului liber.
     
2012  

 

Decembrie   Sistemul nostru de operare este sincronizat cu site-ul, astfel toate informațiile apar în timp real online.
     
Noiembrie   Aplicația “Care e numele tău de party?” s-a bucurat de un mare succes în România. Peste 10.000 de români au folosit aplicația.
     
Octombrie   Am lansat primele versiuni ale aplicației de mobil pentru iOS și Android.
     
Septembie   Getlokal s-a lansat în Macedonia.
     
August   Numărul business-urilor prezente pe Getlokal a crescut. Peste 7.500 de business-uri au profitat de oferta Getlokal de a-și publica informații precum descriere sau detalii de contact ori fotografii.

Am lansat versiunea Premium a paginii companiei, oferind o modalitate la îndemână pentru business-urile care vor să atragă noi clienți.

Getlokal România a semnat un parteneriat cu Transport Urban, care oferă posibilitatea userilor să afle cum pot ajunge într-un anume loc folosind transportul în comun.

     
Iulie   Getlokal Bulgaria și-a mutat biroul în centrul orașului Sofia.

Am lansat categoria de evenimente, oferind posibilitatea userilor și companiilor să publice evenimentele pe care le organizează.

     
Iunie   Versiunea beta Getlokal a fost lansată în Macedonia.

Serialul getWeekend este preluat de mai multe canale TV digitale din Bulgaria.

     
Mai   Am semnat un parteneriat R3 Infomedia pentru a dezvolta si lansa Getlokal in Macedonia.

Getlokal BG este sediul central pentru toate noile tari in care intram.

După mai multe evaluări, am decis ca Antipodes, o companie din Bulgaria, să customizeze și să implementeze un CRM pentru toate versiunile Getlokal.

     
Aprilie   Getlokal este relansat, cu un design nou și fresh și un focus mai mare pe comunicarea dintre useri și companii și între utilizatorii site-ului.
     
Martie   Ne-am mutat biroul din România în centrul Bucureștiului.
     
Februarie   Am lansat primul episod getWeekend în Bulgaria, un serial video săptămânal despre going-out, lifestyle și evenimente cool.

Prima noastră campanie “Love and Wine” îndeamnă romanticii din Sofia să împărtășească cu alți utilizatori locurile preferate în care se duc pentru a savura un pahar cu vin.

     
2011  

 

Noiembrie   Am lansat getlokal.ro în România, cu focus pentru București.
     
Septembrie   Echipa Getlokal România începe să se formeze. Site-ul se află în versiune beta, iar utilizatorii încep să scrie review-uri și să urce conținut relevant.
     
Julie   Peste 75k de oameni au vizitat Getlokal, căutând peste 150k de locuri în interiorul site-ului.
     
Iunie   Am lansat newsletter-ul săptămânal, pentru toți userii înregistrați pe site, prin care oferim informații despre modalitățile de petrecere a timpului liber sau locurile recent deschise în oraș.
     
Mai   Am introdus poziționarea VIP, oferind companiilor mai multe oportunități de promovare.
     
Februarie   Primul Community Manager s-a alăturat echipei.
     
2010  

 

Decembrie   Prima campanie de marketing pentru site a fost implementată.
     
Iunie   Am lansat prima versiune a site-ului Getlokal.