Home Calatorii Trei orașe din Europa pentru un Revelion în costum de baie

Trei orașe din Europa pentru un Revelion în costum de baie

by Dinu Alexandra

Chiar dacă vara a trecut, asta nu înseamnă că nu ne putem bucura de soare și plajă în continuare. Dacă vrei să fugi de frig sau dacă îți dorești un Revelion atipic, unde să pui în bagaj doar un costum de baie și șlapi, tot ce trebuie să faci este să alegi destinația. Cele mai bune oferte revelion în Antalya, Creta și Portugalia sunt mai accesibile ca niciodată!

Antalya, Turcia

Turcia, țara care este bine-cunoscută pentru servicii de înaltă calitate la prețuri accesibile, este una dintre cele mai bune alegeri pentru un Revelion la malul mării, petrecut alături de cei apropiați. Antalya abia așteaptă să te întâmpine cu soare și relaxare, dar și cu o petrecere de Revelion pe care nu o vei uita. Bucură-te de tradițiile locale, de contrastul unei sărbători de iarnă petrecute pe prosop, la plajă, dar și de activități care te vor face să uiți de frigul de acasă.

Cartierul vechi Kaleici, moscheile colorate și băile turcești sunt doar câteva dintre activitățile pe care Antalya le are de oferit. Bucătăria turcească este renumită pentru diversitate, așă că nu te abține din a te răsfăța cu produse locale, chiar dacă iei masa la un restaurant sau alegi să te bucuri de mâncarea stradală în plimbările prin acest oraș plin de surprize.

Creta, Grecia

Cele mai citite articole

Una dintre cele mai frumoase insule din lume, cu nisip fin și ape turcoaz, te așteaptă, chiar și în toiul iernii, să te bucuri de o vacanță care îmbină vara cu sărbătorile de iarnă. Un paradis în toată regula, Creta abundă de natură, obiceiuri locale care îți vor hrăni sufletul și tradiții care îți vor îmbogăți albumul cu amintiri.

Dacă ești pasionat de scufundări, acest colț de Rai promite ape cristaline și pești colorați. Dacă vrei să afli mai multe despre istoria încărcată a acestui loc, ruinele bine păstrate ale insulei sunt locul perfect pentru a aprofunda cultura Greciei.

Plaja Balos din nordul satului Kaliviani este poate una dintre cele mai frumoase alegeri pe care le poți face dacă îți dorești să te relaxezi și să admiri adevăratul spectacol al naturii.

Algarve, Portugalia

Portugalia abundă de plaje sălbatice, natură neatinsă și ape impecabil de curate, ceea ce face din acest loc destinația perfectă pentru un Revelion incredibil. Opțiunile sunt nelimitate, de la fâșii de plajă pustii, în care fauna și flora sunt într-un echilibru perfect cu întinderea albastră a mării, la plaje pline de petreceri, distracție și mâncare bună. Localnicii sunt mai mult decât nerăbdători să primească turiști, iar experiența este încununată de mâncare bună și muzică. Portugalia abundă de istorie, ruine, cetăți și străzi pline de povești, așa că o simplă plimbare te va încărca de energie pozitivă.

Plaja Falesia, protejată de stânci masive de culoare portocalie, plaja Sao Rafael, un paradis izolat de mulțimi, dar îmbrățișat de natură sau plaja da Nazare, un loc în care spectacolul valurilor care se sparg în stânci îți va tăia respirația, sunt doar un mic procent din Paradisul numit Algarve.

Chiar dacă acasă a început să ningă, chiar dacă este frig și totul în jur este alb, ține minte că vara este o stare de spirit și, de ce nu, chiar ceva tangibil dacă alegi una dintre aceste destinații incredibile. Nu uita să pui în bagaj și crema cu protecție solară, ca să te întorci din vacanța de iarnă cu un bronz de invidiat!

Cele mai citite articole

You may also like