Home Fashion 3 caracteristici deosebite ale ceasurilor Citizen

3 caracteristici deosebite ale ceasurilor Citizen

by Dinu Alexandra

Iubitorii de ceasuri Citizen sunt tot mai mulți și în țara noastră, lucru de înțeles dacă avem în vedere că ele au câteva caracteristici cu adevărat speciale, ce le diferențiază în sens pozitiv de ceasurile provenind de la alte branduri la modă.

Iată care sunt cele importante dintre acestea.

1. Tehnologia Citizen Eco Drive

Ceasurile Citizen utilizează energia de la orice sursă de lumină, indiferent dacă este vorba de o lumină naturală sau artificială, pentru a se încărca. Pur și simplu lumina se transformă în energie ce se stochează permanent într-o celulă reîncărcabilă. Consecința? Nu mai e nevoie de baterii care trebuie ca să se înlocuiască exact când ți-e lumea mai dragă!

În plus, dacă ceasul Citizen e lăsat în întuneric, într-un sertar, chiar și mai multe luni la rând, nu e nicio problemă: când el va fi pus la mână din nou va fi în continuare funcționabil. Și, în acel moment, va reîncepe să-și facă rezerve de energie.

Este cea mai simplă, dar și cea mai performantă tehnologie de generare și stocare a energiei existentă la ora actuală în industria de producție de ceasuri. Posibilitatea de a folosi lumina de la orice sursă existentă pentru a genera energie electrică înseamnă că aceasta este nelimitată și liberă. Ne apropiem și cu aceste ceasuri de energia free la care jinduim de multă vreme cu toții, nu-i așa?

Ceasul Citizen ce utilizează tehnologia Eco Drive utilizează un disc subțire amorf amplasat sub cadran pentru a converti energia luminoasă în energie electrică printr-un procesul fotovoltaic. Energia electrică este apoi dirijată în celula de stocare a energiei. Încărcarea se face într-o manieră mai eficientă decât se credea vreodată a fi posibil. Cu grija normala și expunerea la lumina, proprietarul poate fi asigurat pe viata că are un ceas de nădejde, ce nu se va opri inopinat și nici nu va trebuie să dea bani pe baterii. Ca un beneficiu suplimentar pentru mediu, celula energetică nu conține nicio substanță chimică dintre acelea folosite în bateriile de ceas obișnuite, deci nu poluează mediul.

Ceasul Citizen este gândit pentru a funcționa în mod continuu dacă este expus în mod regulat la lumină puternică și chiar asta face.

Din fericire consumul său este extrem de redus, de aceea ceea ce se consumă, se poate completă rapid în timpul purtării.

Producătorul garantează că dacă el este pus la întuneric când e încărcat 100%, în raport de model, va putea funcționa fără probleme de la o lună și jumătate până la 5 ani (acele ceasuri cu funcția de economisire a energiei). Majoritatea modelelor oferite spre comercializare publicului larg au o rezervă de putere de  circa 6 luni.

2. Funcția Atomic Timekeeping.

Atomic Timekeeping oferă o precizie extremă pentru ceas. Alături de eliminarea necesității înlocuirii bateriei, așadar nici nu are nevoie de reglaje ulterioare agasante,este sincronizat cu ceasul atomic pentru o precizie superioară.

3. Funcția de Calendar Permanent:

Ceasurile Citizen dotate cu Perpetual Calendar arată data exactă (ziua, luna și anul), deci nu o să fiți niciodată puși în situația că vă treziți întrebându-vă: Ce zi e azi?

De pe net puteți achiziționa la niște prețuri excelente aceste ceasuri, așa încât poate că ar fi timpul (exact) să vă luați și dvs. un asemenea ceas de mână special sau, de ce nu, să faceți cadou un asemenea accesoriu util unei persoane dragi de Crăciun.

Cele mai citite articole

Cele mai citite articole

You may also like

banner desktop banner mobil