Home Evenimente 5 evenimente recomandate pentru weekendul acesta

5 evenimente recomandate pentru weekendul acesta

by GetLokal.ro
concert muzica bucuresti

Fie ploaie, fie vânt, vine weekendul și cum putem să-l așteptăm altfel decât cu recomandări de evenimente frumoase.

Zilele trecute s-a lansat un proiect foarte fain despre care ar trebui să știți cu toții. La metrou, mai exact la Piața Unirii 1, ne așteaptă o galerie foto cu 98 de câței care își caută stăpâni. Suntem invitați, așadar, să mergem să ne bucurăm de expoziție și să adoptăm unul dintre cățeii fotografiați – aflați mai multe despre eveniment din pagina dedicată acestuia.

Pe 23 octombrie s-a dat startul !MPRO – Festivalul Național de Improvizație. Cu spectacole multe, zâmbete și mai multe – totul timp de 10 zile – aflați mai multe informații despre festival.

Cele mai citite articole

Tot pe 23 a început și Choco Fest, un festival delicios, cu multă ciocolată și alte bunătăți dulci. Toate ca la mama acasă. Evenimentul are loc la Sun Plaza – citiți mai multe despre acesta.

Cele mai așteptate filme de peste an vin în premieră la București, între 24 și 30 octombrie, la Cinema Studio, Cinema Patria și Elvira Popescu, în cadrul Les Films de Cannes à Bucarest. Așadar, dragi cinefili, știți unde trebuie să ajungeți în acest final de săptămână pentru cele mai bune filme – vedeți mai multe detalii direct din evenimentul dedicat.

Ultimul eveniment recomandat, dar nu cel din urmă, este cel de sâmbătă, de la Alandala. Avem Garage Sale de toamnă. Ne așteaptă o grămadă de lucruri, de la mobilă, la obiecte vintage, haine, echipamente, lucruri hand-made, bijuterii, tablouri sau desene – aflați mai multe detalii.

Acestea fiind spuse, weekend minunat! Plin cu experiențe frumoase!

Cele mai citite articole

You may also like