Home Ne place 5 gadgeturi pentru femei in tendinte

5 gadgeturi pentru femei in tendinte

by Dinu Alexandra

Companiile producatoare de accesorii IT au inceput sa inteleaga, in ultima perioada, ca nu este suficient sa-si multumeasca targetul feminin prin simpla adaugare la produse banale de pietricele stralucitoare si huse roz. Chiar daca statisticile arata ca femeile investesc mai putin decat barbatii in gadgeturi, contributia lor la consumul general de produse electronice nu este deloc neglijabil.

Iata o lista de gadgeturi nu doar must-have, dar si deja detinute de foarte multe dintre femei:

Smartphone

O idee geniala pentru unii, nu foarte buna pentru altii, mai hippie, smartphone-urile ne tin conectate in permanenta la tot ce se intampla, chiar si in vacanta, chiar si cand suntem abia in drum spre birou dar deja stim ce se discuta in sedinta dintr-un e-mail trimis de o colega. Preturile incep de la doar cativa euro (cu abonament), insa daca vrei sa iti achizitionezi un smartphone fara presiunea unui abonament, de calitate medie si peste, trebuie sa scoti din buzunar cel putin 400 de euro.

Laptop

De ce laptop si nu tableta? Din simplul motiv ca deja ai un smartphone care indeplineste, in mare parte, si sarcinile unei tablete. Oferta la laptopuri subtiri si usoare, incredibil de usor de transportat, este mare. Daca nu ai un buget limitat, te poti orienta catre Apple McBook air (preturile pornesc de undeva putin sub 4000 lei) sau, cam la acelasi pret, un Sony Vaio. Daca nu vrei sa dai o suma foarte mare pe un laptop, dar sa te bucuri in continuare de comoditatea oferita de dimensiunile „slim”, te poti indrepta catre un Asus.

Cele mai citite articole

E-book reader

Daca iti place sa citesti, si cu siguranta ca da, nu mai ai nevoie de niciun fel de argumente pentru a-ti cumpara cu e-book reader. Pe langa beneficiile evidente, insa, un e-book reader iti permite sa te conectezi la internet, sa salvezi mii de carti, sa adnotezi si sa iti verifici oricand notitele care se vor salva imediat intr-un folder. In plus, cititul in engleza nu a fost niciodata mai simplu. Cele mai multe e-book readere vin dotate cu un dictionar explicativ, asa ca tot ce trebuie sa faci este sa duci cursorul in dreptul cuvantului si ii vei afla imediat sensul. Nu exista inca un competitor real pentru Kindle, cel putin in privinta calitatii „foii”, iar preturile pornesc de la doar 70 de euro.

GPS

Daca locuiesti in Bucuresti sau in orice alt oras mare, vei fi fericita sa ai un GPS. Daca iti place sa calatoresti, la fel. Unele tipuri de GPS chiar pot anticipa conditiile de trafic. Nu te lasa afectata de zambetul atotstiutor al barbatilor in momentul in care descopera acest gadget pe bordul masinii tale. Cei mai multi dintre ei detin unul deja. Preturile incep de la 200 de lei, dar pot urca pana la aproape de 10 ori aceasta suma, in functie de caracteristici si firma producatoare.

Pedometru

Un gadget pentru orice femeie care intelege ca sanatatea si starea de bine sunt pe primele locuri in orice top de tipul „must-have”. Pretul unui pedometru poate porni de la doar 50 de ron, insa iti recomand sa investesti un pic mai mult, intr-unul care poate contoriza, in timp ce faci jogging durata alergarii (in minute si secunde), distanta parcursa in timpul alergarii (in km), energia consumata in timpul alergarii (in kcal), viteza medie obtinuta in timpul alergarii (in km/h). De asemenea, un pedometru de calitate contorizeaza numarul de pasi efectuati atat in modul „jogging” cat si in timpul activitatilor zilnice, calculeaza energia consumata si estimeaza cantitatea de tesut adipos arsa in timpul activitatilor zilnice.

Cele mai citite articole

You may also like

banner desktop banner mobil