Home Utile 5 idei de cadouri de Crăciun pentru partenerii tăi de afaceri

5 idei de cadouri de Crăciun pentru partenerii tăi de afaceri

by GetLokal.ro

Îți poți imagina un Crăciun fără cadouri? Dacă răspunsul este NU, atunci trebuie să ai în grijă ca anul acesta să îți surprinzi cu daruri nu doar familia, ci și partenerii de afaceri. Coșurile cadou, voucherele de cumpărături și agendele personalizate sunt alegerile perfecte pentru zona de business.

Orice cadou ai alege, fii atent la ce mesaj transmite celui care îl primește. Personalizează cadoul dacă vrei ca partenerii tăi de afaceri să vadă că te-ai implicat personal în alegerea lor.

Pentru a te ajuta să alegi cel mai bun cadou de sărbători îți venim în ajutor cu 5 idei fantastice de cadouri de Crăciun pentru partenerii tăi de afaceri:

Coșuri cadou de Crăciun

Coșurile cadou sunt preferatele tuturor în această perioadă a anului. Nu ai cum să dai greș cu ele! Ambalate festiv și încărcate cu o varietate de produse pentru toate gusturile, coșurile cadou vor fi vedetele sărbătorii de Crăciun.

Consultă oferta de cosuri cadou de la Gift Idea și alege între coșurile cu produse premium, cu băuturi fine, cafea bună și o selecție de delicii dulci. Ori, poți alege coșurile cu bunătăți tradiționale, care includ produse nelipsite de pe mesele românilor de sărbători, precum cozonac sau vin românesc.

Gift Carduri

Cele mai citite articole

Voucherele de cumpărături, sau gift card-urile, sunt și ele în topul listei cu idei de cadouri de Crăciun pentru zona de business. Cel mai bun lucru în a oferi vouchere de cumpărături partenerilor tăi este că le dai ocazia să le folosească așa cum își doresc.

Tot ce trebuie să faci este să alegi o sumă și apoi să le oferi. Pentru a da o notă festivă, oferă împreună cu Gift Cardul și cosuri de Craciun cu produse calitative.

Cărți sau enciclopedii

O altă idee de cadou de Crăciun pentru partenerii tăi de afaceri poate fi aceea de a oferi cărți deosebite, de dezvoltare personală, motivaționale, sau chiar cărți abia lansate, care se găsesc greu în librării.

Agende personalizate cu logo-ul companiei

Agendele personalizate cu logo-ul companiei intră în categoria cadourilor utile și cu buget minim de Crăciun. Tot ce îți trebuie este o grafică de excepție și agendele vor deveni rapid vedetele viitoarelor ședințe.

Accesorii de lux pentru birou

Accesoriile de lux pentru birou sunt alegerea perfectă de cadou pentru partenerii tăi de afaceri care pun preț pe etichetă în afaceri. Aceste cadouri exclusiviste vin în cutii elegante și vor fi extrem de apreciate de persoana care le primește.

Cele mai citite articole

You may also like