Home Locuri 5 motive pentru a alege o usa glisanta din sticla

5 motive pentru a alege o usa glisanta din sticla

by Dinu Alexandra

Usile glisante din sticla pot fi o componenta spectaculoasa pentru dvs. si familia dvs. Exista mai multe beneficii pe care vi le aduce instalarea unei astfel de usi in locuinta dvs., cum ar fi mai multa lumina naturala, cresterea fluxul de aer si usurarea traficului in si din locuinta.

  1. Lumina

Geamurile mari ale usilor glisante permit patrunderea a multa lumina naturala in timpul zilei. Pentru ca acest tip de usi sunt compuse din sticla din tavan si pana in podea, este posibil nici sa nu mai fie nevoie sa aprindeti lumina in casa in timpul zilei. Acest lucru va ajuta sa reduceti factura la electricitate. In acelasi timp, lumina naturala face casa mai primitoare.

  1. Aerisire

O usa mare poate face diferenta cand vine vorba de circulatia aerului. Deschideti usa glisanta din sticla si o briza de aer proaspat va patrunde in locuinta dvs. Daca aveti ferestre mici, locuinta se aeriseste mai greu. Cu o usa glisanta, spatiul este suficient de mare pentru a lasa sa patrunda mult aer, reusind astfel sa eliminati rapid mirosurile neplacute si sa imbunatatiti calitatea aerului. De asemenea, poate creste eficienta energetica a locuintei dvs. reducand nevoia de aer conditionat.

  1. Maximizarea spatiului

Usa din sticla glisanta poate crea o iluzie optica, asemanatoare oglinzilor, ceea ce face ca spatiul sa para mai mare decat este cu adevarat. In plus, usile glisante economisesc spatiu in locuinta. Pentru ca ele aluneca una peste cealalta pe o sina, nu trebuie sa ai un spatiu liber in fata pentru a se deschide, asa cum se intampla cu usile cu balamale.

  1. Aspect

Usile glisante pot adauga frumusete si eleganta casei. Cele mai multe vin cu dotari care includ optiuni ecologice si eficiente din punct de vedere energetic. Alegeti o usa glisanta din sticla si veti adauga farmec si personalitate casei dvs.

  1. Privelistea

Ca si o fereastra mare, o usa glisanta din sticla face ca natura si mediul exterior sa devina parte din casa dumneavoastra. Indiferent daca aveti o gradina frumoasa, o curte interioara plina de verdeata sau pur si simplu o strada moderna in fata locuintei sau imaginea de ansamblu a intregului oras, cu o usa glisanta din sticla toate aceste privelisti vor fi la dispozitia dvs. 365 de zile pe an. Totodata, aceste usi glisante din sticla sunt deosebit de utile pentru parintii cu copii mici, deoarece acestea faciliteaza supravegherea  in permanenta a copiilor in timp ce acestia se joaca afara.

Cele mai citite articole

Cele mai citite articole

You may also like