Home Ne place 7 note de parfum perfecte pentru vară

7 note de parfum perfecte pentru vară

by GetLokal.ro

Aromele și esențele plăcute, intense și exotice sunt ideale pentru parfumurile de vară deoarece te duc cu gândul la cele mai frumoase momentele din vacanțele tale. Fie acestea proaspete, dulci, fructate sau florale, miresmele parfumurilor sunt gata să te însoțească la mare, la munte și la orice petrecere la care vei merge!

Cauți parfumul ideal pentru zilele de vară, vrei să fii în centrul atenției indiferent dacă mergi pe un traseu în pădure sau ești pregătită pentru o seară de dans în clubul tău favorit? Atunci vei găsi pe https://www.sephora.ro/shop/parfumuri-c301/  game variate de parfumuri de calitate și la prețuri atractive! Iată care sunt cele 7 note de parfum pentru vara aceasta pe care le poți încerca!

Cele mai îndrăgite note de parfum pentru vară

Parfumurile pot fi purtate pe tot parcursul anului, însă fiecare anotimp vine cu colecția sa specifică de flori, fructe, esențe lemnoase, orientale, fresh sau aromatice, de aceea este indicat să alegi cu grijă notele potrivite. Vara ai nevoie de o esență discretă, care oferă prospețime și răcoare!

Liliac

Liliacul este un parfum discret, plăcut mirositor, romantic, feminin și elegant deopotrivă. Poate fi purtat atât pentru activitățile de zi cu zi, pentru a oferi un plus de prospețime și frumusețe sarcinilor, dar și pentru evenimentele la care de abia aștepți să participi. O astfel de mireasmă se va potrivi la fix cu o seară de cocktail, o plimbare în parc sau o vizită la muzeu. Asortează parfumului cu vestimentația favorită și bucură-te de cele mai frumoase clipe ale verii!

Vanilie

Vanilia este cu siguranță o alegere cu care mergi la sigur indiferent de planurile pe care ți le-ai făcut. Este o mireasmă romantică și jucăușă, așa că poți purta parfumul atât la o întâlnire cu jumătatea ta, dar și la terasă, alături de prietenii tău dragi. 

Fresh

Cele mai citite articole

Esențele de frezie, patchouli și gardenie sunt extraordinare pentru sesiunile sport: fitness, jogging, ciclism sau drumețiile din sezonul cald. Aromele sunt discrete, fresh, gata de aventură și peripeții. Te vei simți întotdeauna pregătită să muți chiar și munții cu astfel de arome și te vei bucura de fiecare moment sportiv, indiferent de intensitatea acestuia. 

Măr

Parfumurile cu esențe fructate sunt incredibile, în special pentru vară! Dintre toate acestea, mărul îți lasă o senzație fresh, plăcută și intimă deopotrivă. Poată-l la o plimbare pe faleza de la mare sau chiar în activitățile tale de zi cu zi. Este potrivit pentru birou, dar și pentru spațiile aglomerate, precum transportul în comun, deoarece nu îi va deranja pe ceilalți, având o notă discretă.

Fructe tropicale

Parfumate, aromate și gata de vacanță, parfumurile cu note de fructe tropicale sunt excelente pentru vară deoarece intensifică fiecare clipă de fericire și libertate. Chiar dacă nu mergi în Hawaii, vei avea un sentiment plăcut. Parfumul cu fructe tropicale poate fi purtat la mare, alături de persoanele dragi ție.

Citrice

Mandarine, portocale, lămâi și lime sunt doar câteva dintre citricele pe care trebuie să le conțină parfumul tău de vară. Aromele acestea oferă o senzație plăcută corpului, acoperind orice miros neplăcut. Parfumul poate fi purtat atunci când faci sport, mergi într-o excursie sau vrei să te relaxezi într-o zi de weekend la un picnic în parc.

Lemn de santal

Lemnul de santal este ideal pentru drumețiile de pădure și cele montane atât din perioada verii, dar și toamna și primăvara. Cu tendințe orientale și aromate, parfumul pune în evidență frumusețea ta, bucurându-te de o eleganță contemporană și de un sentiment de nostalgie care te duce cu gândul la vacanțele din copilărie. Pentru un parfum intens și plăcut, alege lemnul de santal ca notă de bază, alături de citrice sau flori.

Parfumul de vară trebuie să-ți ofere prospețimea de care ai nevoie, dar și o mireasmă plăcută și ușor de purtat. Alege notele favorite și bucură-te de zilele de vară, fie acestea în concediu sau la locul de muncă. Fiecare seară de vară trebuie să fie specială pentru tine și pentru cei dragi!

Cele mai citite articole

You may also like