Home Utile Aceste cărți despre jocuri de noroc te vor transforma într-un câștigător

Aceste cărți despre jocuri de noroc te vor transforma într-un câștigător

by GetLokal.ro

Cititul este important. Maria Konnikova face acest lucru, la fel ca și Daniel Negreanu. Oamenii din spatele faimoasei echipe M.I.T. au făcut-o cu toții. Este o modalitate de a-ți hrăni nu doar sufletul, ci și de a zdrobi casa la jocuri de noroc. În compilația de mai jos, am aruncat o privire asupra celor mai bune cărți de gambling despre cazinouri, poker și pariuri sportive ce le poți face la sportingbet pariuri.

Bărbații și femeile din domeniul jocurilor de noroc au apelat de mult timp la lectură, fie că au căutat inspirație sau povești anecdotice, fie că au căutat să facă rost de puțin noroc. Am alcătuit lista supremă care nu doar că va dezvălui câteva povești interesante, ci vă va inspira și pe dumneavoastră pentru a vă asigura propriul succes.

Iată care sunt după părerea noastră, cărțile despre jocuri de noroc care vă vor transforma în câștigători!

Beat the Dealer: A Winning Strategy for the Game of Twenty-One de Edward O. Thorp

Un adevărat clasic pentru jucătorii de Blackjack. Edward O. Thorp este un matematician de renume mondial care a fost pionierul aplicațiilor moderne ale teoriei probabilităților și și-a petrecut o bună parte din viață căutând modele matematice care să-i garanteze că va bate dealerul și că va juca pe profit.

Cunoscut ca fiind, de asemenea, cel care se află în spatele unora dintre cele mai de succes sisteme de investiții din istoria Wall Street, Thorp folosește cartea sa Beat the Dealer pentru a împărtăși expertiza și cunoștințele sale cu toți doritorii de a deveni profesioniști de Blackjack.

În această carte, autorul întoarce situația în favoarea casei cu explicația sa sistematică a sistemului de puncte care a fost folosit nenumărate ori de jucători pentru a câștiga.

Chiar dacă nu credeți că știința vă poate ajuta să reușiți la cazinourile online sau vă este teamă că nu veți putea face față calculelor și metodelor la care Thorpe a ajuns, vă sugerez să alegeți cel puțin ediția Kindle a acestei cărți și să o încercați.

Până numai și graficele lui Thorp merită citite.

Complete Guide to Gambling – John Scarne 

În cartea sa „Ghidul complet al jocurilor de noroc”, John Scarne, una dintre cele mai autorizate personalități din domeniul jocurilor de noroc, oferă sfaturi și ponturi despre jocurile de noroc, povestind în același timp despre diferite personalități pe care le-a întâlnit în viața sa. Odată ce veți începe să citiți acest ghid, veți afla mai multe despre regulile oficiale, cotele precise și procentele casei. Există, de asemenea, sfaturi despre strategia de joc, revizuirea fiecărui joc și explicarea evenimentelor sportive care implică plasarea de pariuri.

Cartea oferă, de asemenea, informații detaliate despre metodele de joc și regulile tuturor jocurilor de noroc, explicând în același timp cotele și procentele casei, chiar și trucuri pentru a câștiga.

Lay the Favorite de Beth Raymer

Cu Lay the Favorite, autoareal ne poartă într-o călătorie pentru a descoperi lumea interlopă a pariurilor sportive și a jocurilor de noroc.

După cum vă puteți imagina, aceasta nu este o poveste lejeră despre aspectele sociale ale pariurilor sportive, ci mai degrabă o modalitate de a înțelege cum frauda și criminalitatea încă domină colțurile întunecate ale industriei jocurilor de noroc.

Lay the Favorite de Beth Raymer este o carte semi-ficțională, majoritatea poveștilor provenind din experiența directă a autoarei, Raymer lucrând patru ani ca agent de pariuri înainte de a scrie aceste pagini.

Aceasta este o carte de pariuri sportive preferată în comunitatea de gambling și, de asemenea, una utilă pentru a înțelege cum se echilibrează lucrurile atunci când există un profesionist care știe cum să învingă casa. Dacă pariați pe sport, ar trebui să vă gândiți să îi dați o citire bună.

Bringing Down the House de Ben Mezrich

Cele mai citite articole

„Bringing Down the House: The Inside Story of Six M.I.T. Students Who Took Vegas for Millions” este povestea adevărată a unui profesor și a studenților săi care au decis să conceapă o strategie de numărare a cărților care să le permită să facă ”curățenie” în cazinouri, și au reușit.

Echipa de blackjack de la M.I.T. a câștigat aproximativ 10 milioane de dolari după ce a conceput o strategie inteligentă de „reperare” care le-a permis să prezică momentul în care pachetele de cărți erau „gata” și cărțile puteau fi numărate. În ceea ce privește cărțile de jocuri de noroc, aceasta este una dintre preferatele noastre, deoarece oferă dovezi științifice amestecate cu anecdote.

Autorul Ben Mezrich a rămas fidel poveștii autentice, fără să o înfrumusețeze altfel decât în scopul unor glume ocazionale. Dacă vreți să aflați din interior cum au reușit nonconformiștii matematicieni să învingă casa și să o lase cu dureri de cap ani de zile, aceasta este cartea potrivită pentru dumneavoastră!

The Confidence Game de Maria Konnikova

Înainte ca Konnikova să publice „Cea mai mare cacealma”, ea a livrat o altă lectură excelentă, „Jocul încrederii: Psihologia înșelăciunii și de ce ne lăsăm păcăliți de fiecare dată”. Poți argumenta că este vorba despre poker, dar este mult mai profundă. Konnikova înțelege știința comportamentală și știe cât de ușor se lasă păcălit creierul nostru.

Atunci când un prieten îți oferă „ocazia vieții tale”, ar trebui să te autoverifici și să te asiguri că ceea ce te bagi în joc chiar merită. Această abordare atentă a lumii te transformă într-o persoană de succes, indiferent de aptitudinile tale pentru poker, susține Konnikova.

Cartea nu are nimic dogmatic, ci o povestește într-o manieră ușoară, discretă și extrem de benefică pentru cititorul atent. Este aceasta o carte despre jocuri de noroc în sine, puteți argumenta în acest sens, dar rețineți că se concentrează pe modul în care funcționează creierul nostru și pe motivul pentru care suntem înclinați să optăm pentru calea cea mai ușoară.

Jocurile de noroc prezintă adesea alegeri care par ușoare și oportunități care dețin un potențial de îmbogățire imensă. Cu toate acestea, dincolo de fum și oglinzi, lucrurile arată altfel. „The Confidence Game” privește la sufletul gol al naivității de care suntem cu toții vinovați.   

Concluzie

Acestea sunt după părerea noastră, cărțile despre jocuri de noroc care nu trebuie să lipsească din lectura unui adevărat pasionat. Se pot învăța foarte multe lucruri din cărțile expuse și vă sfătuim să vă apucați să le citiți cât mai repede pentru a reuși să deveniți câștigători!

Cele mai citite articole

You may also like