Home Viata sanatoasa Afla cum sa iti faci cea mai buna masca pentru puncte negre acasa!

Afla cum sa iti faci cea mai buna masca pentru puncte negre acasa!

by Dinu Alexandra

Punctele negre sunt o problema comuna a pielii, in special in randul adolescentilor. Acestea se incadreaza in tipul de acnee cunoscut sub numele de acnee vulgara sau de comedoane deschise. Ele apar ca mici umflaturi pe piele, sau dopuri supradimensionate in pori.

Culoarea lor variaza de la galben la negru. Exista multe remedii naturale pentru puncte negre realizate din produse care se gasesc de obicei in orice bucatarie. Mastile de protectie sunt tratamente aplicate pe fata pentru o perioada de timp si apoi indepartate.

Cum sa faci o masca de fata pentru a elimina punctele negre: Aveti nevoie de albusul de la 1-2 oua pe care il bateti bine pana la albire. Adaugati la acesta o lingurita de suc de lamaie si amestecati bine pana la omogenizare. Sucul de lamaie contine alpha hidroxi acid care este un remediu excelent pentru puncte negre. Sucul penetreaza porii si ajuta la eliminarea celulelor moarte ale pielii si a impuritatilor care cauzeaza puncte negre. De asemenea, sucul de lamaie strange porii.

Cele mai citite articole

Inainte de a aplica masca pentru eliminarea punctelor negre, spalati-va cu o lotiune usoara pentru a curata bine fata si a elimina orice murdarie care ar impiedica masca de la lipirea la nivelul pielii.

Aplicati masca imprastiind amestecul obtinut pe toata fata, acoperind pielea complet. Mixul nu va fi gros, asa ca asigurati-va ca pielea sa fie acoperita complet.
Lasati sa se usuce timp de 15-20 minute sau pana cand este complet uscata. Din cauza albusurilor de ou masca va fi rigida.

Dupa ce masca se usuca incercati sa curatati fata, dar fara a spala fata cu apa, deoarece acest lucru nu va ajuta la eliminarea punctelor negre.

Dupa ce ati dezlipit masca, puteti spala fata cu apa calduta. Daca vi se pare ca pielea este prea uscata, aplicati o lotiune hidratanta. Acest lucru va reduce iritarea pielii si va inchide porii.

Cele mai citite articole

You may also like

banner desktop banner mobil