Home Apa Canal Ilfov

Apa Canal Ilfov

by GetLokal.ro

Contact - Apa Canal Ilfov

Adresa: Calea Bucureștilor, nr.222C, Otopeni, jud. Ilfov, Romania
Telefon: 0374.205.200
Fax: 0374.205.200
Email: contact@acilfov.ro
Website: https://acilfov.ro/

Harta - Apa Canal Ilfov

Descriere - Apa Canal Ilfov

Serviciile de apă canal din Ilfov au fost integrate încă din 2009 sub o singură umbrelă a operatorului regional Apă Ilfov. Compania are sediul central în Otopeni, dar oferă servicii de apă canal în Ilfov pentri mai mult de 20 de localități din județ, multe dintre acestea fiind incluse în salba de orașe care înconjoară municipiul București.

Pe lângă sediul central din orașul Otopeni, compania deține mai multe sedii secundare în alte localități, de unde se asigură întreținerea, facturarea și încasar a sumelor datorate pentru serviciile de apă canal din Ilfov.

Sfera serviciilor oferite populației și agenților economici din județ se extide dincolo de constanta activitate din zona de apă canal din Ilfov, mergând spre analiza potabilității apei din fântănile localnicilor sau firmelor care dețin surse proprii de alimentare cu apă. Laboratorul de Analize Ape Potabile și Ape Uzate este recunoscut RENAR, certificând calitatea apei supusă testelor, indiferent că provine din surse subterane sau de suprafață.