Home Evenimente Atracții pentru Copii în București? Iată recomandările noastre:

Atracții pentru Copii în București? Iată recomandările noastre:

by GetLokal.ro

Atracții pentru Copii în București? Iată recomandările noastre:

Există o varietate mare de atracții pentru copii în București. Printre cele preferate de noi se numără cele care pot îmbina distracția cu stimularea creativității, curiozității, interesului pentru științele naturii și artă. 

Câteva exemple de tipuri de atracții pentru copii și activități pe care le poți face împreună cu copiii în București: 

  • muzeele științifice pentru copii, cu expoziții interactive și experimente practice;
  • grădinile botanice și zoologice care oferă copiilor oportunitatea de a explora diversitatea vieții pe Pământ și de a înțelege importanța protejării naturii; 
  • planetariile și fascinanta lume a astronomiei;
  • cursurile și ateliere creative și practice, cu activități precum desenul, pictura, modelajul sau alte forme de artă care încurajează nu doar dezvoltarea abilităților artistice, ci și dezvoltarea inteligenței emoționale;
  • excursii în aer liber, căci și așa copiii petrec prea mult timp în interior, la scoală și acasă. În plus, observarea plantelor, animalelor și fenomenelor naturale le pot stârni copiilor interesul pentru biologie și ecologie.

Descoperă una dintre cele mai captivante atracții pentru copii din București: Reptiland! 

Inaugurat în data de 15 iunie 2023, Reptiland a atras deja peste 15.000 de vizitatori.  

Reptiland București oferă o incursiune fascinantă în lumea reptilelor și plantelor tropicale. Chiar în centrul capitalei, poți vedea cu ochii tăi specii din America Centrală, America de Sud, Asia de Sud-Est, Africa, Australia.

Cele mai citite articole

La Reptiland găsești cea mai mare colecție permanentă de reptile vii din România, cuprinzând peste 40 de specii expuse în terarii de sticlă de dimensiuni variate, complet automatizate, ce reproduc mediul lor natural. Printre exponatele de reptile se numără cel mai mare piton reticulat din România, măsurând 6 metri și cântărind 60 de kilograme, pitoni albinoși, șopârlele lui Isus, șopârle Gecko, dragoni chinezești de apă, Tegu argentinieni, aligatori cu botul rotund (caimani) și multe altele.

Reptiland utilizează tehnologia în folosul naturii, pentru a recrea mediul specific reptilelor și plantelor tropicale, asigurând temperatura și umiditatea optime, simulând tranziția de la zi la noapte.

Reptiland București adăpostește și cel mai mare acvaterariu din România, cu pești vii, fosforescenți și broscuțe galbene, care vor fascina copiii.

La Reptiland, experiența este una educativă și distractivă simultan, pe principiile edutainment,  learning by doing. 

Prin urmare, adaugă Reptiland în topul listei de „atracții pentru copii în București” sau „locuri de vizitat cu copiii în București” și veți avea parte, garantat, de o experiență „wow”.

#atractii copii bucuresti #activitati copii bucuresti #locuri de vizitat #obiective turistice bucuresti  #muzeu #expozitii 

Cele mai citite articole

You may also like