Home Autogara Cluj

Autogara Cluj

by GetLokal.ro

Contact - Autogara Cluj

Adresa: Strada Giordano Bruno 1-3, Cluj-Napoca, jud. Cluj, Romania
Telefon: 0741 607 941 , 0747 235 661
Fax: 0364 887 191
Email: office@fany.ro
Website: https://www.fany.ro/autogara_cluj

Harta - Autogara Cluj

Descriere - Autogara Cluj

Autogara Fany Cluj Napoca este unul dintre punctele nodale în transportul auto de călători din Transilvania, însă, în același timp, asigură curse și spre alte regiuni din țară, precum Dobrogea, Muntenia sau Oltenia.

Totdată, Autogara Fany Cluj Napoca este și punctul de plecare / sosire al microbuzelor și autobuzelor care fac legătura cu localitățile limitrofe incluse în zona metropolitană a municipiului reședință de județ. De altfel, peste 50 de localități din Cluj Napoca beneficiază de cursele de călători care au ca punct de plecare această autogară.

Facilitățile oferite pasagerilor care își așteaptă cursa spre destinația dorită suntȘ internet wireless gratuit în incinta Autogării Fany Cluj Napoca, birou de informații, camera de depozitare a bagajelor, sala de așteptare, restaurant, sistem de supraveghere video etc. Poziționată în zona de Nord-Vest a orașului Cluj Napoca, Autogara Fany are acces rapid la ieșirile din municipiu evitând astfel aglomerația din oraș și timpii morți pentru pasageri.