Home Autogara Constanta

Autogara Constanta

by GetLokal.ro

Contact - Autogara Constanta

Adresa: Str. Th. Burada nr.1P, Constanța, jud. Constanța, Romania
Telefon: 0241.665.289
Fax:
Email: –
Website: https://www.autogari.ro/constanta/autogara_sud_herli_sof__langa_statia_cfr_/Autogara8837?lang=ro

Harta - Autogara Constanta

Descriere - Autogara Constanta

Aflată în imediata apropiere a gării din orașul-port de la malul Mării Negre, Autogara Constanța este un punct de legătură important cu stațiunile aflate pe litoralul românesc.

Din Autogara Constanța veți putea selecta cursa dorită către punctele de interes turistic de pe litoral: Eforie Nord, Techirghiol, Eforie Sud, Costinești, Năvodari, Sarutn, Venus, Jupiter, Neptun, Mangalia, 2 Mai sau Vama Veche. Transportul de persoane se face cu autocare moderne sau cu microbuze și are un orar bine stabilit în timpul sezonului estival.

Totodată, de aici se fac îmbarcări și către destinații precum Sulina, Tulcea sau alte orașe dobrogene. Cursele de transport persoane din Autogara Constanța ating și puncte de pe litoralul bulgăresc, cum ar fi orașele- stațiune Balchik sau Varna, oferind astfel posibilitatea de a diversifica experiența turiștilor sosiți pe litoralul Mării Negre cu alte atracții din zonă. Amplasarea autogării în imediata apropiere a Gării Constanța face ca accesul turiștilor sosiți cu trenul către stațiunile din România sau Bulgaria să se facă în mod facil, fără perioade mari de așteptare.

banner desktop banner mobil