Home Autogara Iasi

Autogara Iasi

by GetLokal.ro

Contact - Autogara Iasi

Adresa: Str. Moara de Foc nr.15A, Iasi, jud. Iasi, Romania
Telefon: 0232.214.720
Fax:
Email: –
Website: https://www.autogari.ro/Iasi/Autogara_Metchim_SA_-_Iasi_Vest_Pacurari/Autogara8869.aspx

Harta - Autogara Iasi

Descriere - Autogara Iasi

Iașul, capitala întregii Moldove atrage anual mii de turiști care vin să viziteze frumosul oraș plasat pe 7 coline. Pntru mulți dintre aceștia, autogara Iași, plasată în vestul orașului este un reper important în călătoria lor.

Poarta de intrare auto în Iași asigură legături frecvente cu diferite orașe din România: Brăila, Târgu Mureș, Cluj Napoca, Oradea, București, Galați, Constanța, Brașov, Sibiu, dar și cu mai apropiatele: Botoșani, Piatra Neamț, Huși, Roman.

În același timp, curse regulate de pasageri din autogara Iași favorizează călătorilor accesul rapid către stațiuni turistice precum: Vatra Dornei, Sovata, Praid sau către diverse sate din zona Bucovinei.

Transportul internațional de persoane șu serviciile de coletărie către străinătate sunt și ele întâlnite în graficul de plecare al curselor din autogara Iași. Astfel, de aici se realizează legături cu Italia pe ruta Trieste – Padova – Milano – Torino ; cu Spania, pe traseul Albacette – Malaga – Madrid; ori cu Irlanda, via Budapesta – Viena – Frankfurt – Londra – Dublin.