Home Autogara Militari

Autogara Militari

by GetLokal.ro

Contact - Autogara Militari

Adresa: Str. Valea Cascadelor nr.1, Sector 6, Bucuresti
Telefon: 0725.939.939
Fax:
Email: office@autogaramilitari.ro
Website: http://www.autogaramilitari.ro/

Harta - Autogara Militari

Descriere - Autogara Militari

Autogara Militari este situată în zona de Vest a Capitalei, reprezentând puntea de legătura între București și regiuni precum Muntenia, Oltenia, Banat sau Ardeal. Programul Autogării Militari este non-stop asigurând un flux continuu de pasageri pentru operatorii de transport persoane care deservesc traseele către regiunile menționate mai sus.

Grație poziționării sale în imediata apropiere a ieșirii către Autostrada A1, Autogara Militari permite o ieșire lejeră a mijloacelor de transport către destinațiile spre care acestea Autogara Militari este situată în zona de Vest a Capitalei, reprezentând puntea de legătura între București și regiuni precum Muntenia, Oltenia, Banat sau Ardeal.

Programul Autogării Militari este non-stop asigurând un flux continuu de pasageri către operatorii de transport persoane care deservesc traseele către regiunile menționate mai sus. Grație poziționării sale în imediata apropiere a ieșirii către Autostrada A1, Autogara Militari permite o ieșire lejeră a mijloacelor de transport către destinațiile spre care acestea se îndreaptă, fără timpi morți în traficul din interiorul Capitalei.

Peste 20 de operatori auto folosesc Autogara Militari ca punct de plecare/sosire în cursele lor. Pe lângă destinații cunoscute din țară: Pitești, Râmnicu Vâlcea, stațiunile de pe Valea Oltului, Sibiu, Cluj, Târgu Jiu, Craiova, în ultimii ani s-au adăugat și curse către orașe din vestul Europei, în special cele din Germania sau Marea Britanie. Accesul la Autogara Militari se face ușor, fie cu rețeaua de autobuze, troleibuze sau tramvaie din Capitală, fie cu metroul (stația Păcii).