Home Autogara Nord Focsani

Autogara Nord Focsani

by GetLokal.ro

Contact - Autogara Nord Focsani

Adresa: Str. Marasesti nr.72, Focșani, jud. Vrancea, Romania
Telefon: 0237.61.46.61
Fax:
Email: transpub@focsani.info
Website: https://www.tpfocsani.ro/

Harta - Autogara Nord Focsani

Descriere - Autogara Nord Focsani

Deschisă non-stop pentru transportul public de persoane, autogara Focșani este un punct important pe harta companiilor care operează în domeniu. Cel puțin 5 operatori în transportul public de persoane din România și străinătate asigură un flux constant de sosiri și plecări din orașul moldovenesc prin intermediul autogării Focșani.

Destinațiile deservite de aceștia sunt diverse, de la curse locale care întrețin legătura cu localități precum: Gologanu, Vidra, Jariștea, Odobești, Urechești, Roman, Pașcani, Adjud, Răstoaca Vadu Roșca, Piatra Neamț, Galați, Iași până la legături cu puncte aflate în alte regiuni de pe harta României: Tulcea, Brăila, Constanța, București, Odorheiu Secuiesc, Sovata.

Frecvența curselor de călători din autogara Focșani este una ridicată menținând o activitate constantă în traficul rutier de persoane și asigură un grad ridicat de mobilitate a pasagerilor din zonă către puncte de interes locale sau alte zone ale țării.

În același timp, din autogara Focșani, la intervale bine stabilite există curse de pasageri care se îndreaptă spre destinații europene precum: Viena, Nurnberg, Frankfurt, Bruxelles, Londra, Liverpool.