Home Autogara Obor

Autogara Obor

by GetLokal.ro

Contact - Autogara Obor

Adresa: B-dul Garii Obor nr.5A, Sector 2, Romania, Bucuresti
Telefon: 021.252.76.46
Fax:
Email:
Website: https://www.autogari.ro/bucuresti/autogara_obor/Autogara74

Harta - Autogara Obor

Descriere - Autogara Obor

Autogara Obor este situată în zona de Est a Capitalei, reprezentând puntea de legătura între București și zone din Estul, Nord-Estul sau centrul României. Programul Autogării Obor este non-stop asigurând un flux continuu de pasageri pentru operatorii de transport persoane care deservesc traseele către regiunile menționate mai sus.

Pe lângă cursele interjudețene, multe dintre microbuzele și autocarele trase la peronul Autogării Obor asigură o legătură constant cu localitățile limitrofe Bucureștiului, cuprinse în zona metropolitană.

Peste 10 de operatori auto folosesc Autogara Obor ca punct de plecare/sosire în cursele lor. Pe lângă destinații cunoscute din țară: Brașov, stațiunile de pe Valea Prahovei, Târgu Mureș, Focșani, Bacău, Iași, în ultimii ani s-au adăugat și curse către orașe din sudul, centrul și nordul Europei, în special către Italia, Austria, Germania sau zona Scandinavă. Accesul la Autogara Obor se face ușor, fie cu rețeaua de autobuze, troleibuze sau tramvaie din Capitală, fie cu metroul (stația Obor).

banner desktop banner mobil