Home Autogara Suceava

Autogara Suceava

by GetLokal.ro

Contact - Autogara Suceava

Adresa: Str. Vasile Alecsandri nr.1, Suceava, jud. Suceava, Romania
Telefon: 0742 105 209
Fax: 0230 524 340
Email: tasa.office@atlassib.ro
Website: http://www.tasa.ro/csp/autogari/site/index.csp

Harta - Autogara Suceava

Descriere - Autogara Suceava

Considerat capitală a regiunii bucovinene, orașul Suceava dispune de o modernă poartă dedicată transporturilor auto de persoane: autogara Suceava Nord.

Fie că te îndrepți spre una dintre pitoreștile așezări de pe plaiuri bucovinene, fie ca poposești în autogara Suceava doar pentru o scurtă perioadă pentru a te îndrepta spre alte destinații, acest loc se află clar pe harta oricărui călător care traversează zona. Peste 10 companii de transport persoane asigură o frecvență ridicată a curselor locale, interjudețene și internaționale din autogara Suceava.

Destinațiile includ localități din regiune deja cunoscute turiștilor: Scheia, Plătinoasa, Gura Humorului sau Dorohoi, legături cu alte orașe din regiune: Fălticeni, Iași, Botoșani, Câmpulung Moldovenesc, Roman, Bacău, Râmnicu Sărat, dar și conexiuni cu Capitala sau aeroportul Henri Coandă, ușurând astfel accesul către alte mijloace rapide de transport către destinații interne sau externe.

Totodată, din autogara Suceava te poți îmbarca către orașe europene precum: Budapesta, Praga, Nurnberg, Londra sau Manchester.