Home Autogara Tulcea

Autogara Tulcea

by GetLokal.ro

Contact - Autogara Tulcea

Adresa: Str. Portului nr.28A, Tulcea, jud. Tulcea, Romania
Telefon: 0240.513.304, 0747.338.722
Fax: 0240513304
Email: rezervari@conextrans.ro
Website: https://www.conextrans.ro/

Harta - Autogara Tulcea

Descriere - Autogara Tulcea

Autogara Conex Trans Tulcea este cunoscută ca fiind unul dintre cei mai mari lideri de pe piața transporturilor interne și internaționale. Serviciile sale se încadrează intr-o gamă mare și variată de servicii de transporturi precum și de servicii de închirieri autocare cu șofer, microbuz cu șofer sau autoturism cu Șofer.

De pe teritoriul Autogării Conex Trans Tulcea sunt realizate transporturi atât către alte localități și destinații din România, cât și internațional, pe teritoriul Europei, în țări precum Italia, Spania, Germania. Prin intermediul feedbackului primit de la clienți, aceasta se remarcă la nivel național prin serviciile de o calitate avansată livrate către aceștia.

Autogara Conex Trans Tulcea are ca obiectiv principal stabilitatea, eficiența și încrederea oferită tuturor persoanelor prin respectarea legislației aflată în vigoare și adaptarea tututor serviciilor după noile tendințe, pentru ca aceasta să poată avea parte de cele mai bune clasamente de pe piața transporturilor.