Home Autogara Vatra Dornei

Autogara Vatra Dornei

by GetLokal.ro

Contact - Autogara Vatra Dornei

Adresa: Str. Transilvaniei nr.135, Vatra Dornei, jud. Suceava, Romania
Telefon: 0230.371.252
Fax:
Email: rezervari@taseverin.ro
Website: http://taseverin.ro/

Harta - Autogara Vatra Dornei

Descriere - Autogara Vatra Dornei

În afară de faptul că asigură o legătură constantă între diverse orașe din zona Moldovei cu stațiunea turistică montană Vatra Dornei, Autogara Vatra Dornei rămâne și un important punct de plecare către destinații din Europa, așa cum ar fi Austria, Germania, Suedia, Norvegia.

De asemenea, Autogara Vatra Dornei menține un program regulat de curse către Capitala României, București. Serviciile de transport pasageri sau curierat către diverse destinații din țară și de peste hotare sunt asigurate de aproximativ 10 operatori în transportul de persoane.

În același timp, companiile de transport persoane care operează în Autogara Vatra Dornei asigură și transferul către aeroporturile Henri Coandă (București), Iași și Cluj Napoca. În ceea ce privește cursele către destinații din apropierea orașului montan, acestea au un program regulat și ating localități precum: Broșteni, Crucea, Câmpulung Moldovenesc, Gura Humorului, Șesuri, Suceava, Rădăuți, Botoșani, Roman, Bacău, Adjud, Galați, Tecuci, Brăila sau Constanța. În interiorul autogării Vatra Dornei aveți parte și de o serie de facilități puse la dispoziție de compania care operează această poartaă auto, precum: internet wi-fi, sală de așteptare, loc de depozitare bagaje.

banner desktop banner mobil