Home Utile Bijuterii unice din aur, premiile speciale la tombola aniversară TEZAUR

Bijuterii unice din aur, premiile speciale la tombola aniversară TEZAUR

by GetLokal.ro

În universul bijuteriilor, aurul rămâne un simbol al luxului și al rafinamentului, alegerea perfectă pentru a-ți evidenția stilul și personalitatea. 

În această notă de eleganță și prețiozitate, casa de amanet TEZAUR a pregătit un cadou special pentru clienții săi: o tombolă aniversară cu 13 bijuterii unice din aur, care să marcheze cei 13 ani de când TEZAUR este partenerul de încredere al celor ce doresc servicii de amanet de înaltă calitate. 

Dacă ești pasionat de bijuterii, această tombolă aniversară este o oportunitate unică de a câștiga un astfel de obiect deosebit, care îți va rămâne alături mult timp de acum încolo. 

Fie că ești client vechi sau nou, agenția TEZAUR te invită să participi la această tombolă aniversară și să descoperi toate avantajele serviciilor sale de amanet, care te pot ajuta să depășești momentele dificile și să-ți realizezi visele.

Casa de amanet TEZAUR sărbătorește 13 ani de activitate cu o tombolă specială pentru clienți!

Casa de amanet TEZAUR împlinește 13 ani de activitate și această ocazie specială, a decis să-și răsplătească clienții cu o tombolă specială. 

Această aniversare reprezintă un moment important pentru agenția TEZAUR, care și-a consolidat poziția pe piață prin serviciile de înaltă calitate oferite și prin atenția constantă acordată nevoilor clienților săi. 

Cele mai citite articole

Într-un mediu economic instabil, casa de amanet TEZAUR rămâne un partener de încredere pentru toți cei care au nevoie de soluții rapide și eficiente pentru a face față dificultăților financiare.

Cei care vor participa la tombolă vor avea șansa de a câștiga una dintre cele 13 bijuterii unice din aur puse în joc. 

Participarea la tombolă este simplă, iar regulile sunt transparente și clare. În perioada 1-25 aprilie 2023, clienții care efectuează o tranzacție în agențiile TEZAUR sau online pe www.tezaurshop.ro/ www.tezaur.com, vor fi înscrise automat în tombola pentru câștigarea premiilor oferite.

Așadar, clienții pot efectua orice fel de tranzacție: achiziționarea unor bijuterii din aur, efectuarea unui schimb valutar sau încheierea unui contract de amanet.

Cei 13 câștigători vor fi desemnați la marea extragere, aceasta având loc pe data de 26 aprilie 2023, iar fiecare dintre ei va primi o bijuterie unică din aur, care să le amintească mereu de acest moment deosebit.

Concluzii

Participă la tombolă și descoperă avantajele serviciilor de amanet oferite de agenția TEZAUR, un partener de încredere care își respectă întotdeauna clienții și își asumă responsabilitatea de a oferi soluții rapide și eficiente pentru toate nevoile financiare.

Serviciile oferite de casa de amanet TEZAUR sunt transparente și accesibile, iar personalul bine pregătit este mereu disponibil pentru a oferi consultanță și soluții personalizate clienților săi.

Cele mai citite articole

You may also like