Home Servicii Camere de supraveghere video online la un preț bun

Camere de supraveghere video online la un preț bun

by GetLokal.ro

Când auzim de un obiectiv privat păzit acum de camere de supraveghere video nu ni se mai pare ceva special, desprins mai degrabă din filmele polițiste.

Asemenea tehnică specială se poate achiziționa ușor chiar și online, inclusiv dacă potențialul client își dorește niște minicamere IP fără fir performante.

Există camere video de supraveghere pentru oricine. Găsește modelul potrivit pentru tine!

Cele mai citite articole

În funcție de nevoile obiective ale unui proprietar (persoană fizică, agent economic, instituție), dar și de bugetul disponibil, fiecare poate acum ca să își aleagă acel model de cameră video wi-fi care să fie atât fiabil, cât și durabil o perioadă cât mai îndelungată de timp. Mai ales că unele se pot și actualiza pentru a ține pasul cu ceea ce apare nou în domeniu.

Există camere video ce se pot camufla cu ușurință oriunde: în cabina unui autovehicul personal, într-un birou de afaceri, într-o sufragerie sau chiar într-un dormitor.

Când vorbim de microdispozitive de acest gen, de cele mai multe ori caracteristica lor principală este aceea că sunt invizibile pentru ochi străini, așa încât pot ca să își îndeplinească cu deplin succes scopul pentru care au fost create și instalate.

Dacă inițial scopul pentru care ele erau achiziționate se referea în principal la protejarea obiectivelor instituționale, a sediilor de firmă, magazinelor, unităților medicale și de învățământ, ulterior ele au intrat și în casele persoanelor fizice care și-au dorit un plus de siguranță.

Camerele de supraveghere video, mai versatile decât ne-am putea imagina

În general, este important de remarcat faptul că acum camerele moderne wi-fi pot fi utilizate nu numai pentru scopurile lor inițiale, ci și pentru organizarea sistemelor de supraveghere video, de exemplu:

– pentru conferințe video, întâlniri, întâlniri;

– organizarea învățării la distanță;

– publicarea online a diferitelor evenimente;

– când se editează exponate virtuale.

Motivul este acela că sunt mult mai bune decât cele obișnuite, așa încât imaginile pe care le oferă au o claritate excelentă.

Un alt avantaj al acestor camere este viteza mare de transmisie a datelor video înregistrate prin Internet.

De regulă, o cameră wireless de supraveghere se ascunde în obiecte casnice uzuale, precum ar fi: un sistem de alarmă contra incendiilor, pe un raft cu cărți în biblioteca din sufragerie, chiar și într-o jucărie de pluș.

Foarte întâlnite în acele locuințe unde există persoane angajate, indiferent că este vorba de bone, personal care face curățenie, bucătărese, astfel de echipamente reprezintă un mijloc de prevenție extrem de eficient, cu atât mai mult chiar dacă ele nu sunt așezate la vedere. Totuși e bine de știut că există o obligație legală a proprietarilor de a înștiința persoanele în cauză că în incinta respectivă sunt amplasate camere și sisteme de supraveghere video.

Trebuie menționat faptul că doar după ce acestea își dau acordul camerele pot fi puse în funcțiune.

Pentru a se evita eventualele probleme ce pot apărea inclusiv în cadrul unor procese în instanță, cel mai bine este ca acest acord să fie dat în scris, așa încât să poată reprezenta probă în instanță.

Chiar dacă nu va fi vorba de o declarație autentică, dacă în fața unui notar public, este suficient uneori chiar și un înscris sub semnătură privată redactat și semnat în prezența a doi martori.

O cameră de supraveghere wi-fi în miniatură folosește un micro card SD pentru înregistrarea imaginilor. În prezent există astfel de suporturi de memorie chiar și de 64 GB, dar cu toate acestea, pentru necesitățile uzuale un microSD de 32 GB este de cele mai multe ori suficient.

Modelele actuale de minicamere wi-fi pot fi conectate ușor direct la smartphone, tabletă sau computer și chiar la alte tipuri de dispozitive moderne dotate cu display de urmărire.

După cum îi spune și numele, conexiunea se face prin rețea wi-fi, deci obligatoriu este necesar să existe semnal de internet.

În acest fel respectivu model de cameră de supraveghere poate transmite semnale către rețea prin router așa încât urmărirea se poate face de pe un dispozitiv aflat unde indiferent de distanță, chiar și pe alt continent.

Cele mai citite articole

You may also like