Home Utile Carmistin, prioritatea sa este producția de hrană bio în 2023

Carmistin, prioritatea sa este producția de hrană bio în 2023

by GetLokal.ro

Antreprenorul Iustin Paraschiv, președintele grupului agroalimentar românesc Carmistin, se pregătește să investească în producția de hrană bio în acest an. Compania și-a stabilit un plan ambițios de investiții, având scopul de a crește liniile de afaceri. Aceste investiții sunt orientate spre dezvoltarea unor standarde de producție sustenabile, care să asigure consumatorilor produse alimentare de cea mai înaltă calitate și sănătoase.

Piața produselor bio din România este în creștere, iar această tendință poate fi susținută prin investiții, inovație și practici agricole sustenabile. În plus, obiceiurile de consum ale oamenilor au evoluat, iar acest lucru se reflectă în interesul crescut pentru produsele bio.

Cu toate că producția de hrană bio poate fi mai costisitoare, aceasta poate aduce multiple beneficoperiri pe termen lung și poate contribui la protecția mediului și la furnizarea de alimente sigure și sănătoase.

Carmistin se concentrează pe furnizarea de produse alimentare de înaltă calitate, obținute prin intermediul unei agriculturi proprii responsabile și sustenabile. Compania asigură un lanț de producție complet, de la cultivarea cerealelor până la distribuția produselor în retail.

Planul de dezvoltare al Carmistin include și inovația sustenabilă, precum și utilizarea energiei regenerabile în toate liniile de producție. Scopul acestor investiții este de a asigura producția eficientă și durabilă a hranei sănătoase, cu un impact minim asupra mediului.

Prin sprijinirea agriculturii ecologice, Carmistin susține dezvoltarea sectorului agroalimentar din România și se concentrează pe furnizarea de produse bio, sănătoase și cu gust autentic consumatorilor.

Cele mai citite articole

Cele mai citite articole

You may also like

banner desktop banner mobil