Home Casa de Pensii Arad

Casa de Pensii Arad

by GetLokal.ro

Contact - Casa de Pensii Arad

Adresa: Str. Voluntarilor, nr. 2A, Arad, jud. Arad, Romania
Telefon: 0257 281345, 0257 281320
Fax: 0257 214061
Email: pensii.arad @ cnpp.ro
Website: https://www.cjpensiiarad.ro/

Harta - Casa de Pensii Arad

Descriere - Casa de Pensii Arad

Casa de Pensii Arad este denumirea generală folosită în limbajul curent pentru instituția Casei Județene de Pensii Arad. Sediul acesteia este amplasat în zona administrativă a municipiului reședință de județ, facilitând accesul publicului către Casa de pensii Arad.

De asemenea, un departament al Casei de Pensii Arad este dedicat pensiilor internaționale, pentru românii pensionați, dar stabiliți în străinătate sau pentru cei care au lucrat peste hotare dar vor să își primească drepturile bănești în țară.
Cele mai multe dintre serviciile Casei de Pensii Arad au fost informatizate astfel încât publicul să poată depune diverse acte online, precum petițiile, solicitări pentru eliberarea biletelor de tratament, ori informații despre evidența contribuțiilor la sistemul național de pensii din România.

O bună parte dintre măsurile aplicate în perioada instaurării stărilor de urgență și de alertă din timpul epidemiei COVID-19 au vizat, de asemenea, creșterea nivelului de informatizare a serviciilor oferite contribuabililorlor de către Casa de Pensii Arad.