Home Casa de Pensii Arges

Casa de Pensii Arges

by GetLokal.ro

Contact - Casa de Pensii Arges

Adresa: Bulevardul I. C. Brătianu 38, Pitesti, jud. Arges, Romania
Telefon: 0248222394, 0248218560
Fax: 0248218560
Email: conducere_cjpa@cjparges.ro ; relatii@cjparges.ro
Website: http://www.cjparges.ro/

Harta - Casa de Pensii Arges

Descriere - Casa de Pensii Arges

Casa de Pensii Argeș este denumirea generală folosită în limbajul curent pentru instituția Casei Județene de Pensii Argeș. Sediul acesteia este amplasat în zona administrativă a municipiului reședință de județ, facilitând accesul publicului către Casa de pensii Argeș.

De asemenea, un departament al Casei de Pensii Argeș este dedicat pensiilor internaționale, pentru românii pensionați, dar stabiliți în străinătate sau pentru cei care au lucrat peste hotare dar vor să își primească drepturile bănești în țară.
Cele mai multe dintre serviciile Casei de Pensii Argeș au fost informatizate astfel încât publicul să poată depune diverse acte online, precum petițiile, solicitări pentru eliberarea biletelor de tratament, ori informații despre evidența contribuțiilor la sistemul național de pensii din România.

O bună parte dintre măsurile aplicate în perioada instaurării stărilor de urgență și de alertă din timpul epidemiei COVID-19 au vizat, de asemenea, creșterea nivelului de informatizare a serviciilor oferite contribuabililorlor de către Casa de Pensii Argeș.