Home Casa de Pensii Ilfov

Casa de Pensii Ilfov

by GetLokal.ro

Contact - Casa de Pensii Ilfov

Adresa: Bulevardul Lacul Tei 17, Bucuresti, Romania
Telefon: 021 212 1226
Fax: 021 212 12 15
Email: pensii.ilfov@cnpp.ro
Website: https://www.pensiiilfov.ro/

Harta - Casa de Pensii Ilfov

Descriere - Casa de Pensii Ilfov

Casa de Pensii Ilfov este denumirea generală folosită în limbajul curent pentru instituția Casei Județene de Pensii Ilfov. Ca multe alte instituții administrativ-sociale ale județului Ilfov, sediul acesteia este amplasat în București în zona Bulevardului Lacul Tei.

Un departament al Casei de Pensii Ilfov este dedicat pensiilor internaționale, pentru românii pensionați, dar stabiliți în străinătate sau pentru cei care au lucrat peste hotare dar vor să își primească drepturile bănești în țară.

Cele mai multe dintre serviciile Casei de Pensii Ilfov au fost informatizate astfel încât publicul să poată depune diverse acte online, precum petițiile, solicitări pentru eliberarea biletelor de tratament, ori informații despre evidența contribuțiilor la sistemul național de pensii din România.

O bună parte dintre măsurile aplicate în perioada instaurării stărilor de urgență și de alertă din timpul epidemiei COVID-19 au vizat, de asemenea, creșterea nivelului de informatizare a serviciilor oferite contribuabililorlor de către Casa de Pensii Ilfov.
Conducerea instituției este asigurată de un director executiv și un director adjunct.