Home Casa de Pensii Olt

Casa de Pensii Olt

by GetLokal.ro

Contact - Casa de Pensii Olt

Adresa: Str. Aleea Tineretului nr. 1A, Slatina, jud. Olt, Romania
Telefon: 0249.411634, 0249.414647
Fax: 0249.433167, 0249.433669
Email: cjpolt@rdslink.ro ; petitii@cjpolt.ro
Website: http://www.cjpolt.ro/

Harta - Casa de Pensii Olt

Descriere - Casa de Pensii Olt

Casa de Pensii Olt este denumirea generală folosită în limbajul curent pentru instituția Casei Județene de Pensii Olt. Sediul acesteia este amplasat în zona administrativă a municipiului reședință de județ, facilitând accesul publicului către Casa de pensii Olt.

De asemenea, un departament al Casei de Pensii Olt este dedicat pensiilor internaționale, pentru românii pensionați, dar stabiliți în străinătate sau pentru cei care au lucrat peste hotare dar vor să își primească drepturile bănești în țară.

Cele mai multe dintre serviciile Casei de Pensii Olt au fost informatizate astfel încât publicul să poată depune diverse acte online, precum petițiile, solicitări pentru eliberarea biletelor de tratament, ori informații despre evidența contribuțiilor la sistemul național de pensii din România.
O bună parte dintre măsurile aplicate în perioada instaurării stărilor de urgență și de alertă din timpul epidemiei COVID-19 au vizat, de asemenea, creșterea nivelului de informatizare a serviciilor oferite contribuabililorlor de către Casa de Pensii Olt.

Conducerea instituției este asigurată de un director executiv și doi directori adjuncți. În coordonarea Casei de Pensii Olt se află și trei cabinete de expertiză medicală, două cu sediul în Slatina și unul în Caracal.