Home Casa Județeană de Pensii Alba

Casa Județeană de Pensii Alba

by GetLokal.ro

Contact - Casa Județeană de Pensii Alba

Adresa: Strada Tudor Vladimirescu 61, Alba, jud. Alba, Romania
Telefon: 0258 811 531
Fax: 0258.819.083
Email: office@pensiialba.ro
Website: https://www.pensiialba.ro/

Harta - Casa Județeană de Pensii Alba

Descriere - Casa Județeană de Pensii Alba

Casa de Pensii Alba este denumirea generală folosită în limbajul curent pentru instituția Casei Județene de Pensii Alba. Sediul acesteia este amplasat în zona administrativă a municipiului reședință de județ, facilitând accesul publicului către Casa de pensii Alba.

De asemenea, un departament al Casei de Pensii Alba este dedicat pensiilor internaționale, pentru românii pensionați, dar stabiliți în străinătate sau pentru cei care au lucrat peste hotare dar vor să își primească drepturile bănești în țară.

Cele mai multe dintre serviciile Casei de Pensii Alba au fost informatizate astfel încât publicul să poată depune diverse acte online, precum petițiile, solicitări pentru eliberarea biletelor de tratament, ori informații despre evidența contribuțiilor la sistemul național de pensii din România.

Conducerea instituției este asigurată de un director executiv și doi directori adjuncți, cu responsabilități diferite. Programul de audiențe cu publicul este următorul: în fiecare zi de miercuri – directorul executiv al instituției, lunea- directorul executiv adjunct economic și tot în aceeași zi, directorul executiv adjunct pentru pensii.