Home Casa Județeană de Pensii Botoșani

Casa Județeană de Pensii Botoșani

by GetLokal.ro

Contact - Casa Județeană de Pensii Botoșani

Adresa: Calea Națională 85, Botosani, jud. Botosani, Romania
Telefon: 0231 536 724
Fax: 0231 513 517
Email: pensii.botosani@cnpp.ro
Website: https://pensii-botosani.ro/

Harta - Casa Județeană de Pensii Botoșani

Descriere - Casa Județeană de Pensii Botoșani

Casa de Pensii Botoșani este denumirea generală folosită în limbajul curent pentru instituția Casei Județene de Pensii Botoșani. Sediul acesteia este amplasat în zona administrativă a municipiului reședință de județ, facilitând accesul publicului către Casa de pensii Botoșani.

De asemenea, un departament al Casei de Pensii Botoșani este dedicat pensiilor internaționale, pentru românii pensionați, dar stabiliți în străinătate sau pentru cei care au lucrat peste hotare dar vor să își primească drepturile bănești în țară.

Cele mai multe dintre serviciile Casei de Pensii Botoșani au fost informatizate astfel încât publicul să poată depune diverse acte online, precum petițiile, solicitări pentru eliberarea biletelor de tratament, ori informații despre evidența contribuțiilor la sistemul național de pensii din România.
O bună parte dintre măsurile aplicate în perioada instaurării stărilor de urgență și de alertă din timpul epidemiei COVID-19 au vizat, de asemenea, creșterea nivelului de informatizare a serviciilor oferite contribuabililorlor de către Casa de Pensii Botoșani.

Cu toate acestea, gradual, lucrul cu publicul a fost reluat în cadrul Casei de Pensii Botoșani, permițănd contribuabilor, care au de depus dosare de pensionare sau acte privind recalcularea pensiilor existente, să le depună fizic la sediul instituției.Conducerea instituției este asigurată de un director executiv și doi directori adjuncți.