Home Casa Județeană de Pensii Covasna

Casa Județeană de Pensii Covasna

by GetLokal.ro

Contact - Casa Județeană de Pensii Covasna

Adresa: Str. Grigore Bălan, nr. 14, Sfântu Gheorghe, jud. Covasna, Romania
Telefon: 0267.310.535
Fax: 0267.318.208
Email: comunicare.covasna@cnpp.ro
Website: https://www.pensii.covasna-ro.eu/

Harta - Casa Județeană de Pensii Covasna

Descriere - Casa Județeană de Pensii Covasna

Casa de Pensii Covasna este denumirea generală folosită în limbajul curent pentru instituția Casei Județene de Pensii Covasna. Sediul acesteia este amplasat în zona administrativă a municipiului reședință de județ, facilitând accesul publicului către Casa de pensii Covasna.

De asemenea, un departament al Casei de Pensii Covasna este dedicat pensiilor internaționale, pentru românii pensionați, dar stabiliți în străinătate sau pentru cei care au lucrat peste hotare dar vor să își primească drepturile bănești în țară.

Cele mai multe dintre serviciile Casei de Pensii Covasna au fost informatizate astfel încât publicul să poată depune diverse acte online, precum petițiile, solicitări pentru eliberarea biletelor de tratament, ori informații despre evidența contribuțiilor la sistemul național de pensii din România.

Conducerea instituției este asigurată de un director executiv și doi directori adjuncți, cu responsabilități diferite. Pentru beneficiarii pensiilor de invaliditate, instituția are arondate două cabinete de expertiză medicală în municipiul reședință de județ Sfântu Gheorghe, cu un program de lucru cu publicul între orele 08:00 și 16:00.