Home Casa Județeană de Pensii Galați

Casa Județeană de Pensii Galați

by GetLokal.ro

Contact - Casa Județeană de Pensii Galați

Adresa: Strada Științei, nr. 97, Galați, jud. Galați, România
Telefon: 0236 310 192, 0236 416 585
Fax: 0236 470 177
Email: pensiigalati@gmail.com
Website: http://www.cjpgalati.ro

Harta - Casa Județeană de Pensii Galați

Descriere - Casa Județeană de Pensii Galați

Casa Județeană de Pensii Galați este considerată unica insituție de pe teritoriul județului Galați capabilă să aibă în grijă și subordine totalitatea locuitorilor ce se află în situația pensionării, aceasta fiind investită cu personalitate juridică odată cu reglementarea legii nr. 263/2010.

Conform modalității de desfșurare a activităților de către personalul angajat al Casei Județene de Pensii Galați, aceasta este organizată în așa fel încât să funcționeze pe modelul de serviciu public descentralizat, aflată în subordinea directă a Casei Naționale de Pensii Publice.

Principala responsabilitate a Casei Județene de Pensii Galați este asigurarea pe întreg teritoriul a aplicării în mod unitar a legislației din domeniul pensiilor și asigurărilor sociale, dar și a tuturor sarcinilor care provin din aplicarea prevederilor legii nr 263/2010 în ceea ce privește sistemul unitar de pensii publie. Pentru orice informație, nelamurire sau nevoie de soluționare a oricărui tip de situație, relațiile cu publicul sunt întotdeauna gata să vină în ajutor cetățenilor.