Home Casa Județeană de Pensii Maramureș

Casa Județeană de Pensii Maramureș

by GetLokal.ro

Contact - Casa Județeană de Pensii Maramureș

Adresa: strada Hortensiei nr. 1A , Baia Mare, jud. Maramureș, România
Telefon: 0262-227448; 0262-206444; 0262-437175
Fax: 0262-227497
Email: intrebari@pensiimaramures.ro
Website: www.pensiimaramures.ro

Harta - Casa Județeană de Pensii Maramureș

Descriere - Casa Județeană de Pensii Maramureș

Casa Județeană de Pensii Maramureș reprezintă sediul central al organizației principale de pe întreg teritoriul județului ce exercită realizarea activității bazate pe un serviciu public de tip descentralizat, care se află în subordinea directă a Casei Naționale de Pensii Publice.

Casa Națională de Pensii Maramureș își desfăsoară activitatea datorită finanțării primite din cadrul fondurilor repartizate în cadrul bugetului de asigurări sociale de stat de către Casa Națională de Pensii Publice în vederea unei bune organizări și funcționări în sistemul românesc.

Obiectivul principal al Casei Naționale de Pensii Maramureș este aceea de a se asigura ca totalitatea locuitorilor din întregul județ care se află în situația de pensionare su trecut prin procesele obișnuite conform prevederilor în vigoare și că le eset aplicată în mod unitar legislația potrivită pentru domeniul pensiilor și a asigurărilor sociale. De asemenea, instituția trebuie să răspundă si de faptul că acordarea pensiilor sunt realizate conform regulilor impuse prin aplicarea legii nr 263/2010.