Home Casa Județeană de Pensii Mureș

Casa Județeană de Pensii Mureș

by GetLokal.ro

Contact - Casa Județeană de Pensii Mureș

Adresa: Strada Tudor Vladimirescu 60, Târgu Mureș, jud. Mureș, Romania
Telefon: 0265 311 021
Fax: 0265 262 018
Email: cjpmures@cjpmures.ro
Website: http://www.cjpmures.ro/

Harta - Casa Județeană de Pensii Mureș

Descriere - Casa Județeană de Pensii Mureș

Casa de Pensii Mures este denumirea generală folosită în limbajul curent pentru instituția Casei Județene de Pensii Mureș. Sediul acesteia este amplasat în zona administrativă a municipiului reședință de județ, facilitând accesul publicului către Casa de pensii Mureș.

De asemenea, un departament al Casei de Pensii Mureș este dedicat pensiilor internaționale, pentru românii pensionați, dar stabiliți în străinătate sau pentru cei care au lucrat peste hotare dar vor să își primească drepturile bănești în țară.

Cele mai multe dintre serviciile Casei de Pensii Mureș au fost informatizate astfel încât publicul să poată depune diverse acte online, precum petițiile, solicitări pentru eliberarea biletelor de tratament, ori informații despre evidența contribuțiilor la sistemul național de pensii din România.

Instituția coordonează și activitatea a cinci cabinete de expertiză medicală, dintre care trei sunt în municipiul Târgu Mureș, unul în orașul Reghin, iar celălalt în Sighișoara. Conducerea instituției este asigurată de un director executiv și doi directori adjuncți, cu responsabilități diferite.