Home Casa Județeană de pensii Satu Mare

Casa Județeană de pensii Satu Mare

by GetLokal.ro

Contact - Casa Județeană de pensii Satu Mare

Adresa: Bulevardul Vasile Lucaciu 4-6, Satu Mare, jud. Satu Mare, Romania
Telefon: 0261 706 829
Fax:
Email: pensii@cjpsm.ro
Website: http://www.cjpsm.ro/

Harta - Casa Județeană de pensii Satu Mare

Descriere - Casa Județeană de pensii Satu Mare

Casa de Pensii Satu Mare este denumirea generală folosită în limbajul curent pentru instituția Casei Județene de Pensii Satu Mare. Sediul acesteia este amplasat în zona administrativă a municipiului reședință de județ, facilitând accesul publicului către Casa de pensii Satu Mare.

De asemenea, un departament al Casei de Pensii Satu Mare este dedicat pensiilor internaționale, pentru românii pensionanți, dar stabiliți în străinătate sau pentru cei care au lucrat peste hotare dar vor să își primească drepturile bănești în țară.

Cele mai multe dintre serviciile Casei de Pensii Satu Mare au fost informatizate astfel încât publicul să poată depune diverse acte online, precum petițiile, solicitări pentru eliberarea biletelor de tratament, ori informații despre evidența contribuțiilor la sistemul național de pensii din România.

Instituția coordonează și activitatea a patru cabinete de expertiză medicală, dintre care două sunt în municipiul Satu Mare, unul în orașul Carei, iar celălalt în Negrești – Oaș. Conducerea instituției este asigurată de un director executiv și doi directori adjuncți, cu responsabilități diferite.