Home Casa Județeană de Pensii Timiș

Casa Județeană de Pensii Timiș

by GetLokal.ro

Contact - Casa Județeană de Pensii Timiș

Adresa: Str. Andrei Saguna, Nr. 5A, Timişoara, jud. Timiș, România
Telefon: 0256 308 050
Fax:
Email: cjp-tm@pensiitimis.ro
Website: https://pensiitimis.ro

Harta - Casa Județeană de Pensii Timiș

Descriere - Casa Județeană de Pensii Timiș

Casa Națională de Pensii Timiș reprezintă principala organizație de pe teritoriul întregului județ care are rolul de a funcționa pe baza unui serviciu public descentralizat, aflat în subordinea Casei Națională de Pensii Publice (CNPP).

Pentru totalitatea locuitorilor județului Timiș aflați în situația de pensionare, Casa Națională de Pensii Timiș are obligația de a asigura că este aplicată în mod unitar legislația potrivită pentru domeniul pensiilor și a asigurărilor sociale, dar și de faptul că sunt realizate conform regulilor impuse toate sarcinile și atribuțiile care decurg prin aplicarea legii nr. 263/2010 în ceea ce privește sistemul unitar de pensii publice.

Pentru Casa Națională de Pensii Timiș finanțarea tuturor cheltuielor în ceea ce privește organizarea, buna funcționare precum și investițiile sale, sunt asigurate din fondurile repartizate deja în cadrul bugetului asigurărilor sociale de stat de către Casa Națională de Pensii Publice, aceasta fiind investită cu personalitate juridică începând cu anul 2010.