Home Casa Județeană de Pensii Vâlcea

Casa Județeană de Pensii Vâlcea

by GetLokal.ro

Contact - Casa Județeană de Pensii Vâlcea

Adresa: Calea lui Traian 157, Râmnicu Vâlcea, jud. Vâlcea, Romania
Telefon: 0250 732 450
Fax: 0250 732 450
Email: cjpvl@cnpp.ro
Website: www.cjpvl.ro

Harta - Casa Județeană de Pensii Vâlcea

Descriere - Casa Județeană de Pensii Vâlcea

Casa de Pensii Vâlcea este denumirea generală folosită în limbajul curent pentru instituția Casei Județene de Pensii Vâlcea. Sediul acesteia este amplasat în zona administrativă a municipiului reședință de județ, facilitând accesul publicului către Casa de pensii Vâlcea.

De asemenea, un departament al Casei de Pensii Vâlcea este dedicat pensiilor internaționale, pentru românii pensionați, dar stabiliți în străinătate sau pentru cei care au lucrat peste hotare dar vor să își primească drepturile bănești în țară.

Cele mai multe dintre serviciile Casei de Pensii Vâlcea au fost informatizate astfel încât publicul să poată depune diverse acte online, precum petițiile, solicitări pentru eliberarea biletelor de tratament, ori informații despre evidența contribuțiilor la sistemul național de pensii din România.
O bună parte dintre măsurile aplicate în perioada instaurării stărilor de urgență și de alertă din timpul epidemiei COVID-19 au vizat, de asemenea, creșterea nivelului de informatizare a serviciilor oferite contribuabililor de către Casa de Pensii Vâlcea.

Conducerea instituției este asigurată de un director executiv și un director adjunct.